Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éve vagyunk együtt a...

14 éve vagyunk együtt a párommal, nem vagyunk házasok, és gyermekünk sincsen, de együtt élünk! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mennyire normális az hogy teljesen ő kezeli a pénzt és kérnem kell ha valamit akarok venni a boltba (én is keresek) egy számlára jön, amihez ennyi idő után sincs hozzáférésem?
2009. jan. 3. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt ne hagyd. Ket megoldas van, mindkettőt tálalhatod neki, mint választási lehetőség: vagy közösen nyittok egy számlát, amihez mindkettőtőknek van hozzáférése (bankkártya), vagy nyitsz egy sajátot, és a fizetésedet oda utaltatod.Ne hagyd magad, ez a helyzet nem normális. És mi az, hogy nem lehet beszélni vele??? Egy kapcsolatban egyenrangúak a felek, legalábbis ez a normális. 30 évesek vagytok! Nem is hittem volna, hogy ilyen létezik fiatal párok közt. Gyerektéma: sajnos a 30 éves férfi nem úgy gondolkodik, mint a 30 éves nő. Viszont 14 éve együtt vagytok. Mi a fenére akar még várni?
2009. jan. 3. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Te már feltetted ezt a kérdést máskor is ide.Most is hasonló válaszokat kaptál mint akkor.Miért nem tudsz változtatni az életeden,mi az oka,hogy még mindig itt tartasz?Ez hihetetlen,hogy a mai világban van ilyen.Én a helyedbe nem csak saját számlát nyitnék,hanem ennek a számodra megalázó kapcsolatnak is véget vetnék.30 éves vagy,mit gondolsz ha most nem vagy boldog ezzel a férfival,aki teljesen korlátoz téged és uralkodik feletted,akkor a maradék 70 évet még kibírnád mellette?

Én azt hülyeségnek tartom,hogy együttélésben különkassza,felesbe fizetni mindent,felesbe vásárolni...stb..akkor mi értelme van a kapcsolatnak?Akkor a felek csak lakótársak,de nem egy pár,az úgy nem normális kapcsolat.Majd a gyereknek is felesbe veszik a pelenkát???

Velem ezt nem csinálná a férjem az tuti,mert már nem lenne a férjem.De ha Te ennek az embernek még gyereket is szülnél,akkor bocsi,de úgy kell neked megérdemled a sorsod.Ne haragudj,de én mást neked nem tudok írni.

Értelmes nőnek tűnsz,szerintem pontosan tudod Te magad is,hogy mit kellene tenned.

Remélem sikerül változtatnod.

2009. jan. 3. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez nem normális. Ha a párod ezt teszi veled akkor nem bízik meg benned. Méghogy kérj pénzt tőle... úristen. Csináltass egy külön számlát magadnak és arra utaltasd a fizetésed, ebbe nincs beleszólása és nem is tudja meakadályozni. Legalább a te fizetésed fölött hadd rendelkezz te ha nem ad pénzt. Ez abnormális.Lépd meg mielőbb mert így ki vagy szolgáltatva neki.
2009. jan. 5. 10:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Mikor megismerkedtetek,úgy alakítottad,hogy Te legyél alárendelt szerepben.Akkor kellett volna másképp.De még nem késő!Nyisd ki a szád és éreztesd,van mit veszítenie,ha elhagynád!Ne járj folyton a kedvében,légy önzőbb!Én 31 éves vagyok,külön bankszámlánk van a párommal.Mindent közösen fizetünk,persze mindkettőnknek van emellett zsebpénze.Mert ha ma délután a plazaban meglátok egy felsőt,megfogom venni.Ő pedig megveszi a kocsihoz a századik kütyüt úgy,hogy nem kérdez meg.A nagy volumenű dolgokat közösen fizetjük.Ez így normális.Állj a sarkadra!És ha gyerek lenne,Neked annyi.És a gyereknek is,mert ezt a családmintát fogja követni...
2009. jan. 5. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!