14 éve vagyunk együtt a párommal, nem vagyunk házasok, és gyermekünk sincsen, de együtt élünk! Mit tegyek?
Te már feltetted ezt a kérdést máskor is ide.Most is hasonló válaszokat kaptál mint akkor.Miért nem tudsz változtatni az életeden,mi az oka,hogy még mindig itt tartasz?Ez hihetetlen,hogy a mai világban van ilyen.Én a helyedbe nem csak saját számlát nyitnék,hanem ennek a számodra megalázó kapcsolatnak is véget vetnék.30 éves vagy,mit gondolsz ha most nem vagy boldog ezzel a férfival,aki teljesen korlátoz téged és uralkodik feletted,akkor a maradék 70 évet még kibírnád mellette?
Én azt hülyeségnek tartom,hogy együttélésben különkassza,felesbe fizetni mindent,felesbe vásárolni...stb..akkor mi értelme van a kapcsolatnak?Akkor a felek csak lakótársak,de nem egy pár,az úgy nem normális kapcsolat.Majd a gyereknek is felesbe veszik a pelenkát???
Velem ezt nem csinálná a férjem az tuti,mert már nem lenne a férjem.De ha Te ennek az embernek még gyereket is szülnél,akkor bocsi,de úgy kell neked megérdemled a sorsod.Ne haragudj,de én mást neked nem tudok írni.
Értelmes nőnek tűnsz,szerintem pontosan tudod Te magad is,hogy mit kellene tenned.
Remélem sikerül változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!