Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éve vagyunk együtt a...

14 éve vagyunk együtt a párommal, nem vagyunk házasok, és gyermekünk sincsen, de együtt élünk! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mennyire normális az hogy teljesen ő kezeli a pénzt és kérnem kell ha valamit akarok venni a boltba (én is keresek) egy számlára jön, amihez ennyi idő után sincs hozzáférésem?
2009. jan. 3. 18:32
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
bocsánat 14 éve vagyunk együtt,és 30 évesek vagyunk!
2009. jan. 3. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de szohóz sem jutok.Beleörülnék,ha ugy kellenne kérnem.A párodtol csunya dolog,hogy ezt hagyja.Beszéljétek meg,hogy ez igy nem mehet tovább.Ne legyen igy,de mi van ha összevesztek?Lép a pénzetekkel?A te fizetésedhez legyen legalább hozzáférésed.
2009. jan. 3. 18:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Megbeszélni nem tudjuk!Mások vagyunk!Nem vagyok egy nagyra vágyó de ugy gondolom hogy enni és öltözködni muszály!Ja és nem járunk sehova!Nem discora gondolok,de sehova nem megyünk!
2009. jan. 3. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleimnél is így volt egy darabig, aztán anyu külön számlát csinált, amire a saját fizetése jön, a közöshöz is van hozzáférése továbbra is, de van sajátja. Apám eleinte meg volt veszve, próbálta anyut pszichésen befolyásolni, ilyenekkel, hogy "bekapja a bankkártyát az automata"... stb. Aztán elmúlt a dolog, de mára nagyon megromlott a házasságuk, és apám titokban teszi félre a saját pénzét, jóval többet keres, mint anyu (kb. dupláját minimum).

Szerintem próbálj saját számlát csináltatni, amire legalább a te pénzed jön (van munkád, gondolom), hátha belenyugszik, hogy felnőtt ember vagy, nem kezelhet gyerekként, de ha hisztizik, és kiveri a dilit, akkor menekülj, még mielőtt gyerek lesz.

2009. jan. 3. 18:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Hát ez a másik!Gyereket akar,de csak (mindig ezt mondja) majd!De én 30 vagyok,nem akarok még 10 évet várni!De kilépni belőle félek!

A pénz dologra visszatérve,a bankkártyákra azt mondja hogy a pinkód elveszett!:/Kérdem én mind a 2?

Gondolom most mindenki nagy hülyének néz!Én is annak hiszem magam!

2009. jan. 3. 18:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a helyzet megalázó és mellesleg felelőtlen is. Egy kolléganőm úgy járt, hogy a férjét súlyos balesetet érte a lakhelyüktől távol, a kolléganőm pedig nem tudott hozzájutni a saját pénzükhöz, mert nem volt hozzáférési joga a számlához. A férj gyógykezelését és a gyerekeket nevelését ideiglenesen baráti kölcsönökből oldotta meg, amíg a férj újra mozgásképes lett és el tudott jutni a bankba. Első dolguk volt a hozzáférés megoldása.
2009. jan. 3. 19:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

elég egyszerü a dolog. te nyitsz egy számlát a bankban amihez ha akarsz nem is kérsz kártyát, így biztosan csak te tudod a bankban felvenni a pénzt. a munkáltatódnak megmondod az új számlaszámod és már oda is megy a pénz. kiszámolod kb mennyi a rezsitek fele és azt oda adod neki, a boltban mindig felesben fizettek.

ne megbeszéld vele hanem konkrét tenyek alé állítsd. ha nem tetszik ez neki, akkor költözz el. ne félj rosszabb nem lehet.

2009. jan. 3. 19:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyiss minél hamarabb saját számlát, oda utaltasd a fizud.

Ami a férjedet illeti, hát nemtom, én nem biztos, hogy egy ilyennel élném le az életem! Pláne, hogy nincs még gyerek, sokkal könyebb kilépni egy kapcsolatból! Nem hittem volna, hogy a mostani fiatalok közt is van ilyen!!!!! Ezzel nem téged akarla bántani, a férjed egy tuskó!

2009. jan. 3. 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vok. bocsi nem férjet akartam írni, párod lenne!
2009. jan. 3. 19:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nem lesz jo vege, minel elobb hagyd ott, amig nem leszel neki egy db labtorlo! A te fizetesed felett o uralkodik? Normalis vagy???? Miert engeded meg barkinek is az eletedben, hogy megalazzon??????

Tedd fel magadnak azt a kerdest, hogy szuksegem van nekem erre az eletre? Ha a valaszod nincs szuksegem erre az eletre, akkor pakolj, es valjanak el az utjaitok minel elobb!

Ha pedig a kerdesre a valaszod igen, szuksegem van erre az eletre, akkor pedig eljel tovabb megalazva, rabszolgasorsban ugy, hogy a parod rohog a markaba!

Nehogy szuljel neki gyereket, annak orulj, hogy eddig meg nem szuletett babatok, mert akkor jonne el szamodra csak az igazi pokol!!!!

Az a baj, hogy mivel 16 eves korod ota egyutt vagytok, talan nem is volt egyaltalan mas baratod (mert lehet hogy kisebb szunet volt a kapcsolatotokban, es akkor volt masik baratod is, nem tudom)es em tudsz kulonbseget tenni ferfi es ferfi kozott! Pedig nagyon fontos, hogy tudjal kulonbseget tenni, hogy legyenek parkapcsolatataid. Nehogy egyetlen pillanatra is azt gondoljad, hogy ez normalis dolog!

Most mondd meg neki, hogy holnaptol az o fizetese megy a te szamladra, es neki semmi hozzaferese semmihez!

Na, jol hulyere vett tegedet, ha most menni akarsz, akkor neked semmid nincs, o pedig marad a nagy lovekkal?

Ne utald mar ennyire sajat magadat, es ne legyel sajat magad ellensege!!!! Azt gondolod, hogy egy ilyen alak szeret tegedet? Sajat magan kivul senkit nem szeret!

Pakolj, menj, es ne nezz hatra.

De azt irod, hogy felsz otthagyni, persze, mert mar annyira megalaz, annyira senkinek erzed magadat, hiszen o elvette minden onbizalmadat, hogy nem mersz lepni.

Pedig minel elobb tedd meg, ha nem teszed, akkor pedig sajat magadnak koszond az eletedet a szenvedesekkel egyutt!

2009. jan. 3. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!