Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a helyes döntés?

Szerintetek mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Szilveszterre meghívtak közeli rendes barátaim, hogy velük legyek így ez lenne az első szilveszterem ahol egy rendes társaságba legyek. Az anyukám a mamámmal viszont akkor itthon lennének csak ők ketten szilveszter napján ha én elmegyek, ha elmegyek a szilveszteri buliba akkor fájna a szivem az édesanyukámért, de ha itthon maradok fájna a szívem a barátaimért... Jó lenne mind a kettő helyen lennék, nem tudom, hogy csináljam, itthon lennék, hogy ne legyenek egyedül, de viszont akkor nem táncolhatok, nem szórakozhatok, korán lefekvés és stb tudjátok:)

de ha meg a barátaimmal lennék akkor minden jó lenne kivéve, hogy azzal az ésszel, hogy "az anyukám most biztos szomorú, hogy nincs kivel jól érezze magát". Jaj nem tudom, nem tudom...

16L

2023. dec. 26. 15:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a támogatást a bulira, hogy menjek el! Nagyon sokat segítettetek, remélem ti is jól fogjátok érezni magatokat december 32.-én:)
2023. dec. 26. 21:53
 12/19 A kérdező kommentje:
31"
2023. dec. 26. 21:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó szórakozást :)
2023. dec. 26. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért fájna a szíved anyádért? Felnőtt ember, mamáddal lesz.

Ennyire ne legyetek egymás fenekében, mert annak nincs jó vége. Önállóság. 16 vagy, tessék elkezdeni lassan leválni érzelmileg.

2023. dec. 27. 10:51
 15/19 A kérdező kommentje:

oké, de ismerem anyumat, hogy milyen hozzám van nőve, ha elakarok mebni itthonról egy baratommal talizzak nem hogy baj hanem mintha zsarolna engem sokszor hogy ot itthon hagyom egyedul stbstb

es mikor ezek vannak mar nincs kedvem kimenni sem talalkozni:/ remelem bar a szilvesztert megengedi, de tuti, hanem elszokok, egyszer elek:)

2023. dec. 27. 12:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Ma anyum megkérdezte hogy "biztos nem maradsz itthon velünk?" ami megint dilemmába hozott:/ ha itthon maradok, boldog leszek de jelenleg rám férne egy kimozdulás a házból, ritkán járok ki a házból. Huu, nem akarom megbántani az anyukámat azért de tényleg elszeretnék a buliba menni... valami tanács?
2023. dec. 28. 22:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló esetben elmentem a barátaimmal, a tűzijáték után pedig kicsit hazamentem pár általa is kedvelt barátommal, koccintottunk, beszélgettünk aztán visszamentünk. Szerintem ez az egy óracska belefért, itt is voltam és ott is. Mondjuk engem anyukám nem zsarolt csak vele is szerettem volna lenni.
2023. dec. 29. 00:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyád érzelmileg zsarol. Nem a te feladatod az ő lelki jólétéről gondoskodni, az meg külön csúnya dolog, hogy képes elrontani a szilveszteredet azzal, hogy rád teszi a felelősséget.
2023. dec. 29. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos ez érzelmi zsarolás, pedig milyen jóérzésű kamasz lánya van...

Menj, érezd jól magad!

2023. dec. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!