Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépnek, átlagosnak vagy...

Szépnek, átlagosnak vagy rondának tartanak? És te magadat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 22:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
92%

az szép, aki reggel is szép

: D

2010. okt. 22. 10:22
 32/38 anonim ***** válasza:
51%

Az arcom szép az alakom átlagos, nemrég elkezdtem sportolni, alakuljak egy kicsit, de szerintem sose lesz egy bombázó alakom. Amikor szingli voltam, nem volt olyan nap, hogy ne állítottak volna meg az utcán a férfiak. Mindennap kikezdett velem valaki, pedig nem öltözködtem sohasem feltűnően. Szóakozóhelyeken is ha többen voltunk lányok, hozzám jöttek oda a fiúk, sőt volt 1 alkalom, amikor az egyik barátnőmmel táncoltunk és odajött egy fiú és ezt mondta: te nagyon szép lány vagy!a barátnőmnek meg: te is szép vagy,de ő (mármint én) sokkal szebb! Elég kínos volt.

Amióta párom van, és szinte mindenhova vele megyek,természetesen senki sem foglalkozik velem :D Nemrég egy könyvkiárusításnál pár forinttal olcsóbban adtak egy könyvet,mert szépnek találtak. :D

Ezek alapján a környezetem szépnek talál, ugyanakkor egyáltalán nincs önbizalmam, saját magamat mindig alulértékelem.

Annak a legjobb, aki minden hibája ellenére is elfogadja saját magát, semmit nem érek azzal el, hogy a többség szépnek tart, én meg csak azon kesergek, hogy nincs tökélestes alakom stb.

Kicsit hosszúra sikerült, sajnálom :)

2010. okt. 22. 10:41
 33/38 anonim ***** válasza:
Csunya vagyok, annak is tartanak.
2010. okt. 22. 14:12
 34/38 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kérdés, a válaszokat élmény volt olvasni. Örülök, hogy ennyien elégedettek önmagukkal.:)

Én az átlag és szép közt érzem magam, sztem környezetem is, dehát ki tudja, mit gondolnak magukban...

2010. okt. 22. 18:19
 35/38 anonim ***** válasza:

Most fiús hajjal, sminkelve átlagnál szebb arcúnak tartanak, smink nélkül átlagosnak, szép nagy férfias állam van.

Régebben szép hosszú vörös hajam volt, vékony derekam, nagy cickóim, nagyobb fenekem. Akkoriban sok dicséretet kaptam, hogy milyen nőies vagyok és szép. Munkahelyen voltak problémák belőle mikor szerelmes lett belém a munkatársam.

Sötétbarna hajjal az arcom került előtérbe, akkor átlagosnak tartottak. Volt, hogy valakinek tetszettem, és annak a barátja nem értette szegényt, hogy az mit találhat bennem vonzónak.

Magamat átlagosnak tartom, ha sminkelem az arcomat, akkor átlagosnál szebbnek.

2010. okt. 22. 21:04
 36/38 anonim ***** válasza:
szépnek tartanak, annak ellenére, hogy anyuka vagyok, ezt el sem hiszik, ha nincs velem a kisfiam, én persze tudom, hogy a legkevésbé sem vagyok tökéletes, sok-sok hibám van, inkább úgy mondanám, hogy nagyon jól tudok kinézni, ha van rá időm és energiám, de itthon, melegítőben, smink nélkül inkább átlagos vagyok.
2010. okt. 23. 15:07
 37/38 anonim ***** válasza:
Szinte mindenki áradozik, hogy milyen szép vagyok, még az irigyeim meg az ellenségeim sem a külsőmön köszörülik a nyelvüket, amikor szidnak. Nők is mondják, fiatalok, idősek egyaránt. Ennek ellenére sose szálltam el magamtól, utálom magamat mutogatni, alig vagy egyáltalán nem sminkelek. Nem tartom magam csúnyának, ha válaszolni kell, akkor szépnek tartom magam, de persze megvannak a hibáim. Valahogy nem foglalkoztat az egész.
2010. okt. 24. 22:13
 38/38 anonim ***** válasza:

Hozzám egy buliban vagy bárhol máshol soha nem jöttek még oda. Senki nem mondja, hogy szép stb vagyok.

Rondának tartom magam.

Nem barátkozom, és nem is keresek kapcsolatot.

2010. nov. 2. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!