Szépnek, átlagosnak vagy rondának tartanak? És te magadat?
Amióta külföldön (Németországban) élek, úgy érzem magam, mint szupermen a Földön. Magyarországon teljesen átlagosnak számítok, itt kint viszont...hát komolyan mondom varázserőm van! Hogy miben különbözök az itteni lányoktól, ne tőlem kérdezzétek. Mindenesetre minden héten kapok telefonszámot, vicc nélkül...
Én teljesen átlagosnak tartom magam, tipikusan az a nőszemély vagyok, aki smink, frizura és ruha nélkül (tehát reggel...) borzalmasan ronda, de ezekkel a trükkökkel elég jól fel tudom javítani a helyzetet. Semmi extrémre ne gondoljatok. A szemem színe nagyon különleges, szerintem az tetszik itt annyira mindenkinek.
Tudom milyen külsőt szeretnék (ami nagyon más, mint amit kaptam), de megtanultam elfogadni magam. Persze ebben nagyban hozzájárult a kinti sikerem :) Békésebb így az élet, hogy már megférek magammal, ezt tartom a legnagyobb eredménynek és sikernek!
25N
Régen szemüveges voltam és nagyon csúnyának tartottam magam, talán ezért nem is volt kisugárzásom, pár akadhattak, akik máshogy vélték, mert akadt pár próbálkozó nálam.
Aztán lekerült a szemüvegem, és a változást tényleg érzékelem. Én ma már átlagosnak érzem magam, de ez elég, viszont nagyon gyakran megjegyzik, idegenek és friss ismerősök, hogy csinos és szép vagyok.
Ez szinten tartja az önbizalmam :) És nem kell világszépnek lennem, csak legyek annyira elfogadható, hogy nem félek megszólalni és megmutatni önmagam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!