Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépnek, átlagosnak vagy...

Szépnek, átlagosnak vagy rondának tartanak? És te magadat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 22:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen megosztó vagyok. Néha teljesen idegenek jönnek, hogy milyen egzotikus az arcom, milyen gyönyörű vagyok, de nem egyszer hallottam már azt is, hogy rondáznak. Szóval tőlem valaki vagy elájul, vagy rosszul van. A magam részéről átlagosnak tartom az arcom, de az orromat utálom olyan semmilyen és bébi orr alakú.
2010. okt. 22. 01:59
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Amióta külföldön (Németországban) élek, úgy érzem magam, mint szupermen a Földön. Magyarországon teljesen átlagosnak számítok, itt kint viszont...hát komolyan mondom varázserőm van! Hogy miben különbözök az itteni lányoktól, ne tőlem kérdezzétek. Mindenesetre minden héten kapok telefonszámot, vicc nélkül...

Én teljesen átlagosnak tartom magam, tipikusan az a nőszemély vagyok, aki smink, frizura és ruha nélkül (tehát reggel...) borzalmasan ronda, de ezekkel a trükkökkel elég jól fel tudom javítani a helyzetet. Semmi extrémre ne gondoljatok. A szemem színe nagyon különleges, szerintem az tetszik itt annyira mindenkinek.

Tudom milyen külsőt szeretnék (ami nagyon más, mint amit kaptam), de megtanultam elfogadni magam. Persze ebben nagyban hozzájárult a kinti sikerem :) Békésebb így az élet, hogy már megférek magammal, ezt tartom a legnagyobb eredménynek és sikernek!

25N

2010. okt. 22. 02:20
 23/38 anonim ***** válasza:
ehhez*
2010. okt. 22. 02:21
 24/38 anonim válasza:
100%
en a szep es atlagos koszt tartom magamat :)
2010. okt. 22. 03:05
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
kövér vagyok mégis szépnek tartanak... sőt, még én magam sem tartom magam rondának..inkább átlagosnak.
2010. okt. 22. 05:40
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokan mondják azt hogy szép vagyok(de inkább interneten)meg mindig kéregetnek képet rólam,de én soha se küldök mert csúnyának érzem magam..Ilyenkor persze hogy hogy ne butáskodj,szép vagy,tetszel nekem és hasonló:)
2010. okt. 22. 06:26
 27/38 anonim ***** válasza:
Általában szépnek tartanak. Aki szerint rusnya vagyok, az meg nem köti az orromra :) Én nem tartom magam egy matyóhímzésnek, de össze tudom szedni magam, olyankor tetszik amit a tükörben látok. Sokan ázsiainak hisznek a szemem vágása miatt :))
2010. okt. 22. 07:07
 28/38 anonim ***** válasza:
Ha elereszteném magam, akkor nagyon rusnya lennék, ha dolgozom az ügyön, akkor legalább az átlagosság szintjén tudok maradni.
2010. okt. 22. 07:34
 29/38 anonim ***** válasza:

Régen szemüveges voltam és nagyon csúnyának tartottam magam, talán ezért nem is volt kisugárzásom, pár akadhattak, akik máshogy vélték, mert akadt pár próbálkozó nálam.

Aztán lekerült a szemüvegem, és a változást tényleg érzékelem. Én ma már átlagosnak érzem magam, de ez elég, viszont nagyon gyakran megjegyzik, idegenek és friss ismerősök, hogy csinos és szép vagyok.

Ez szinten tartja az önbizalmam :) És nem kell világszépnek lennem, csak legyek annyira elfogadható, hogy nem félek megszólalni és megmutatni önmagam :)

2010. okt. 22. 08:51
 30/38 anonim ***** válasza:
Az a típus vagyok akin a smink sem segít, sőt inkább ront. Ronda vagyok, de párom minden nap elmondja, hogy szép vagyok és én állatira elégedett vagyok magammal, szeretem magamat. Egyáltalán nem foglalkozom a ruháimmal, sminkkel, reggel 10 perc elég az elkészülésemhez és így is el tudtam magamat fogadni és van párom, aki szeret, erre vagyok nagyon büszke! Aki csak 5 kiló sminkkel mer kilápni az utcára, azt csak sajnálni tudom még ha így szép is.
2010. okt. 22. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!