Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépnek, átlagosnak vagy...

Szépnek, átlagosnak vagy rondának tartanak? És te magadat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 22:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%
Az utolsó hozzàszólónak,ne màsnak akarjàl tetszeni,hanem magadnak,aki meg igy vélekedik rólad,hogy blööö az elmehet a sunyiba.
2010. okt. 21. 23:15
 12/38 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen átlagosnak tartom magam. Hogy mások milyennek látják a külsőm, nem tudom, és nem is igazán érdekel, ahogyan általában ez a dolog sem. Persze igyekszem ápolt és csinos lenni a megjelenésemben, de ennyi. Nem tartom magam szépnek, de nem is változtatnék magamon, és nem foglalkoztat ez a dolog.

Mostanában inkább azon jár az agyam, hogyan fogok elhelyezkedni az iskola után, és hogyan tudom jól szervezni a mindennapi életem. Üdv: L/23

2010. okt. 21. 23:26
 13/38 anonim ***** válasza:
90%
Szépnek tartanak,én sem tartom magamat csúnyának de lehetnék azért szebb is :3
2010. okt. 21. 23:28
 14/38 anonim ***** válasza:
41%
Fake
2010. okt. 21. 23:48
 15/38 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon szepnek tartanak altalaban, mert persze nem mindenki, de mivel modellkedek, igy tobb a pozitiv visszajelzes. Magamat elfogadtam, van amivel nem vagyok elegedett, de nem cserelnem le, mert az mar nem en lennek.
2010. okt. 21. 23:52
 16/38 anonim ***** válasza:
90%

Sokan mondják, hogy kimondottan szép vagyok, de nyilván akik meg nem így gondolják, azok nem kötik az orromra :)

Szerintem tökéletesen átlagos adottságaim vannak.

Viszont érdekes, hogy sok más nagyon szépnek tartott lányt is tök tucatarcnak látok, én olyanokat szoktam megcsodálni, akik valahogy különlegesebbek.

2010. okt. 21. 23:59
 17/38 anonim ***** válasza:
86%
Lassan 50 leszek, és 30-nak néznek. Magam vágom Kleopátra frizurámat, picit vöröses szőke a hajam, zöld a szemem és 57 kiló vagyok. Az hogy én így nézek ki teljesen természetes számomra. Nem vagyok sem beképzelt, sem divatcicababa. Élem az életem és kész!
2010. okt. 22. 00:01
 18/38 anonim ***** válasza:
83%

Ez jó kérdés. Sokszor olvasom, hogy valaki írja, hogy "mások által szépnek mondott lány vagyok". Ezen mindig jól elmosolygok magamban, mert ilyenkor felsorolnak egy csomó olyan embert, akinek természetes, hogy szép.

Ha valaki szeret (szülők, tesók, barátok/barátnők), NEM fogja azt mondani, hogy: "Lányom, szeretlek, de meg kell mondjam, elég randa vagy." Vagy egy pasi mondaná a barátnőjének, hogy "Szeretlek, bár elég csúnyácska vagy."?

NEM. Akiket szeretünk, azokat szépnek látjuk pont azáltal, hogy szeretjük őket.

Persze nekem is mondja a család, barátok, hogy jaj de szép vagy, de nekik soha nem hinnék el ilyet. Ha csúnya lennék, akkor is azt mondanák, hogy szép vagyok, hisz szeretnek.

Nekem az érdek nélküli vélemény sokkal többet jelent. Pl. mikor tanárnők vagy fotósok mondták, hogy szép vagyok, de olyan is volt már, hogy az utcán állítottak le, hogy adjam át anyukámnak a gratulációt. Persze ilyenkor ég a fejem, mert van rajtam egy kis felesleg, de lefogyni mindenki tud, szépnek viszont születni kell.

2010. okt. 22. 00:25
 19/38 anonim ***** válasza:
89%
Magamnak tetszem, mások szépnek, átlagosnak vagy rondának tartanak, ki-ki a saját ízlése szerint.
2010. okt. 22. 00:29
 20/38 anonim ***** válasza:
89%
hmm Én igen tág intervallumba mozgok. Vannak olyanok akik észre sem akarnak venni, és vannak akik meg ajnároznak. És ez fura. Én magam jóképűnek tartom Magas vagyok, sportos, igényesen öltözködöm és mindenkivel emberhez méltón viselkedem. Csak mivel különböző impulzusok érnek ezért néha elbizonytalanodok. Nőknél többnyire aki eddig kellet mindig megszereztem, de volt már olyan is hogy elhajtottak. Szóval az hogy ki mennyire néz ki jól az ember függő mindenki maga válogatja.
2010. okt. 22. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!