Szépnek, átlagosnak vagy rondának tartanak? És te magadat?
Teljesen átlagosnak tartom magam. Hogy mások milyennek látják a külsőm, nem tudom, és nem is igazán érdekel, ahogyan általában ez a dolog sem. Persze igyekszem ápolt és csinos lenni a megjelenésemben, de ennyi. Nem tartom magam szépnek, de nem is változtatnék magamon, és nem foglalkoztat ez a dolog.
Mostanában inkább azon jár az agyam, hogyan fogok elhelyezkedni az iskola után, és hogyan tudom jól szervezni a mindennapi életem. Üdv: L/23
Sokan mondják, hogy kimondottan szép vagyok, de nyilván akik meg nem így gondolják, azok nem kötik az orromra :)
Szerintem tökéletesen átlagos adottságaim vannak.
Viszont érdekes, hogy sok más nagyon szépnek tartott lányt is tök tucatarcnak látok, én olyanokat szoktam megcsodálni, akik valahogy különlegesebbek.
Ez jó kérdés. Sokszor olvasom, hogy valaki írja, hogy "mások által szépnek mondott lány vagyok". Ezen mindig jól elmosolygok magamban, mert ilyenkor felsorolnak egy csomó olyan embert, akinek természetes, hogy szép.
Ha valaki szeret (szülők, tesók, barátok/barátnők), NEM fogja azt mondani, hogy: "Lányom, szeretlek, de meg kell mondjam, elég randa vagy." Vagy egy pasi mondaná a barátnőjének, hogy "Szeretlek, bár elég csúnyácska vagy."?
NEM. Akiket szeretünk, azokat szépnek látjuk pont azáltal, hogy szeretjük őket.
Persze nekem is mondja a család, barátok, hogy jaj de szép vagy, de nekik soha nem hinnék el ilyet. Ha csúnya lennék, akkor is azt mondanák, hogy szép vagyok, hisz szeretnek.
Nekem az érdek nélküli vélemény sokkal többet jelent. Pl. mikor tanárnők vagy fotósok mondták, hogy szép vagyok, de olyan is volt már, hogy az utcán állítottak le, hogy adjam át anyukámnak a gratulációt. Persze ilyenkor ég a fejem, mert van rajtam egy kis felesleg, de lefogyni mindenki tud, szépnek viszont születni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!