Holnap karàcsony,de èn nagyon nem vàrom,ès hogy mièrt. Menni a nagyszülőkhöz. A fèrjem ès èn kényelmetlenül érezzük magunkat. Faterom egèsz este alatt csak ezt meg azt szid , kàromkodik. Tesóm valami àlom vilàgban èl , beszèli a hülyeségeket,a sógornőm meg fa pofàval ül egèsz este, egy szót sem szól. Muterom ,meg csak azt hajtogatja, h neki mennyi gondja van,semmi nem jön össze,szóval sajnàltattja magát. Ha nem veszel a sütiből,akkor elkezdi a nyafogàst,hisztizèst.Utána megyünk a pàrom szűleihez,ott konkrétan senki nem beszél senkivel, szinte nèmàn ülünk ès nézünk ki a fejünkből . Ha nem lennének az unokák nem is mennénk. Tiszta feszültek leszünk. Rossz kedvünk lesz. Hiába mondtuk el nekik, ugyan ezt csinálják. Ti mit tennètek?
Nekem sokáig olyan munkaelyem volt, hogy 0-24h-os cég, és karácsonykor se volt leállás, és az összes karácsonyi ügyeletet elvállaltam. A legjobb dolog volt a földön. Sajnos munkahelyet kellett váltsak. Esetleg nézz te is ilyet.
2023. dec. 24. 01:07
12/18 anonim válasza:
Nem kötelező menni
2023. dec. 24. 01:25
13/18 anonim válasza:
Ki fogad arra, hogy elmegy a rokonokhoz pléhpofát vágni? :D
Csak akkor minek írta ki a kérdést...
2023. dec. 24. 01:25
14/18 anonim válasza:
Nekem is gyomoridegem van. A gyerekeim miatt csináljuk, mert ök várják, hogy jönnek a nagyszülők.
Azért nálunk ünneplünk, mert itt mi diktáljuk a szabályokat. Anyám visszafogja magát, a férje nem kap alkoholt amitől kifordulhatna magából, mi mondjuk meg hogy mettől meddig, ha valaki nem normálisan viselkedik akkor mehet haza.
ìgy, hogy ti mentek, megtehetitek, hogy lemondjátok az utolsó pillanatban, gyomorrontásra lázra bármire hivatkozva (jó, nem szép dolog hazudni de az se szép amit ök csinálnak). Vagy egyszerüen csak lemondjátok.
2023. dec. 24. 08:16
15/18 anonim válasza:
Nem mennék.
Ahol rosszul érzem magam, én olyan környezetbe nem mennék.Kit érdekelnek? Otthon üljetek össze egy vacsorával és kész.Ezt csináljuk évek óta a párommal és a gyerekekkel. Nem kell senkit sem elviselni mert karácsony van. A sütis dolgon nagyot nevettem.Kit érdekel hogy nyafog meg kiakad ha nem eszem a sütijét.Nincs kedvem, akkor nem fogom meg enni.Jóhogy nem már azért fogok magamba tuszkolni egy- két sütit, hogy az örömöt okozzon másnak? Nekem nem kell ilyen gyomorideg.. A nővéremmel volt ilyen gyomoridegem amikor vele kellett lennem egy légtérben.Na nem vagyok.
2023. dec. 24. 08:54
16/18 anonim válasza:
Nem mész és kész. Egyszer-kétszer határozottan kiállsz amellett hogy "nem" aztán már nem lesz belőle nagyobb balhé.
2023. dec. 24. 08:57
17/18 anonim válasza:
Nem KELL menni. Én évek óta nem megyek haza karácsonykor, hogyne. Sokkal nyugodtabb az életem, mióta nem kell mindenki szrkavarását és egymás kibeszélését hallgatnom.
2023. dec. 24. 09:55
18/18 anonim válasza:
Persze te úgyis elmész majd, mert nincs eszközöd határozottan ellentmondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!