Hogyan döntenétek a helyemben? Félek a döntésem lehetséges következményeitől.
Arról van szó, hogy az egyik barátom/haverom (aki már kb. 4-5 de akár 6 éve is ismerek és jóban vagyunk) kedden bejelentette, többet érez, mint sima barátság és úgy gondolta már itt az ideje, hogy elmondja nekem is. Őszintén, annak ellenére, hogy egy ideje már éreztem, nincs vele valami rendben (ilyen téren), még is hirtelen és váratlanul ért. Meglepődtem nagyon és hirtelen azt sem tudtam hogyan reagáljak, csak ő-zni tudtam. Végülis azt mondtam neki, gondolkozom a dolgom, de rendesen összekuszált bennem mindent. (Megadván az esélyt és nem mondtam egyből nemet.)
Tényleg nagyon összezavart, így amióta bejelentette, nem tudok kiigazodni az érzelmeimen... úgy érzem magam, mintha bepörgettek volna és hirtelen elengedtek a semmibe és nem akar a világ megállni körülöttem...
Ti hogy döntenétek? Maradnátok barátok, vagy adnátok egy esélyt a dolognak? Egy-két ismerősöm szerint, ha adok egy esélyt a párkapcsolatnak és mégsem megy, a barátságunk még megmaradhat, hiszen régóta ismerjük egymást. Mit gondoltok erről?
Tudom, nekem kell dönteni, de mégis kíváncsi vagyok mások hogy döntenének? Kérlek adjatok tanácsokat!
Köszönöm!
Nos, miért is ne próbálnád meg? elvégre barát, tehát többnyire ismered.
Én 6 év ismeretség után jöttem össze a legjobb barátommal, 4 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, 17 hónapos a lányunk:) egy próbát megér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!