A szülők miért nem akarnak háziállatot a gyereküknek? Elfelejtették, hogy valamikor ők is úgyanúgy hisztiztek a szüleiknél állatkáért?
amikor kicsi voltam, mindenféle hiszti nélkül kaptam egy hörit. sztem anyum úgy gondolta, mivel egyke voltam, hogy jót tenne, ha lenne egy kis állat akit gondozhatok, játszhatok vele, megtanulom a felelősséget.
tulajdonképpen minden állatot szeretek. anyum nagyon féltett és félt a mai napig a kutyáktól, mert őt megharapta egy tini korában.
én meg nem bírom ki, hogyha meglátok egy kutyát, oda nem menjek megsimogatni :D saját kutyut nem szeretnék, mert úgy érzem nem mindig lenne kedvem sétáltatni.
de van egy kis tengericocim, a barátomtól kaptam. imádjuk a kis disznót :D
Egyet értek veled kérdező. Van amikor igazuk van, mert nincs elég idő, hely vagy pénz de sokszor csak uralkodni akarnak.
Amúgy pedig nem azért de aki addig vár hogy a macska az alom mellé sz*rjon az meg is érdemli. Tudod azt takarítani kell minden nap! Ja és tudod még nevelni is... Nahát, az egy élőlény és nem cuki dísz amíg ki nem dobjuk... Igen, egy macskát is lehet nevelni... Én elfogadom ha valaki nem akar állatot vagy normális mértékben óvatos. DE akkor ezt tudja előre! Undorítóan ÖNZŐ dolog megvenni az állatot, macskát, kényeztetni évekig, majd amikor jön a gyerek akkor kidobni! Tessék előre gondolkozni, és aki nem akar állatot a gyerek mellé, az bizony mondjon le róla időben!
És hát ilyen alappal a házból se menjenek ki a kismamák, mert a fejükre esik egy tégla és meghalnak... Azt a sok bacit az utcán is el lehet kapni sőt még a házban is ha valaki behozza, nem kell ahhoz semmilyen állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!