A szülők miért nem akarnak háziállatot a gyereküknek? Elfelejtették, hogy valamikor ők is úgyanúgy hisztiztek a szüleiknél állatkáért?
Mi panelban lakunk a párommal és van két macskám. De ha szülésre kerül majd a sor tuti eltávolítom majd őket. Úgyhogy megértem azokat, akik szülés után nem akarnak háziállatot. Tényleg rengeteg bacival jár. Ezt csak az tudja, akinek van macskája, és alomba kakil. Nálunk pl rendszeres, hogy ha már nem tetszik neki az alom, akkor mellé kakil. Vagy ha megbetegszik (mert sajna kimiskárolt cicák hajlamosak rá), akkor mindent lepisil, mert erölködik. A másik cicánk, meg rendszeresn visszahányja a kaját, vagy a szőrt.... Na most egy pici baba, aki csúszik mászik, mindent a szájába vesz, az ne csússzon már a macskakakiban meg hugyban. Ugye ti is így látjátok?!
Családi ház megint más, ha ki lehet küldeni a macskát a kertbe. Az oké.
De aztán, ha már nagyobbacska a gyerek, akkor simán kell háziállat, ez teljesen evidens. De meg tudom azokat érteni, akik belekényelmesednek abba, hogy nem kell macskaszart takarítani. Nem egy leányálom. És hogy miért pont a nők tiltakoznak? Mert a férfiaknak abszolút nincs akkora higiénia érzékük, hogy észrevegyék a nem látható bacilusokat. Párom pl képes a földön tartott, koszos, poros macskatálat feltenni arra a pultra, ahol én darabolom a zöldséget, hogy beletegye a macskakaját... és hiába mondom neki, hogy koszos, azt mondja tiszta.
Nos ennyit erről. Ha a férfiak is tudnának takarítani, akkor sokkal több nő vállalna be háziállatot szerintem.
En most epp varom a Babamat.
Haznal lakok, van 6 cicusom es 3 kutyusom. A cicak(mikor melyik) mai napig van, hogy velem alszanak az agyban... Soha nem voltam beteg toluk, pedig 12 eve van cicam(tombhazba volt 6 evig), kutyam csak 6 eve...
Ha megszuletik a Babam, persze nem fogom engedni, hogy egyutt aludjanak, vagy ilyesmi, sot, szerintem legalabb 9 honapig tavol tartom majd a cicakat, de majd ugy fogom tanitani Leanykamat, hogy szeresse oket(kilenc honapos gyermeknek mar lehet mutatni, hogy simogassa a cicat)...
Nem fogom tavol tartani a cicakat a Babamtol(persze mint irtam, egy bizonyos kort betoltve lesz ez igy...), s ha szeretne majd sajat haziallatot, en mindenkepp tamogatni fogom...
Utolsó válaszoló, bár mindenki ilyen lenne, mint te! :)
Egyébként tényleg van olyan férfi is, aki így viselkedik, hát kitérnék a hitemből, ha ilyen párom lenne, de tény és való, hogy többségben a nők csinálják ezt, de férfitől is ugyanolyan csúnya.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53
Ez nagyon jó volt! Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!