Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy rosszul esik,...

Normális, hogy rosszul esik, hogy több hónapja nem mondták el nekem, hogy a nagybátyám nincs már együtt a feleségével?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, kb. 35 évig voltak házasok nagybátyám és nagynéném. Fura volt, hogy nyáron nem volt ott nagybátyám születésnapján a nagynéném, de azt gondoltam, hogy csak nincs jól vagy ilyesmi. Az unokatesómnál volt a köszöntés, így kevésbé volt fura. Aztán voltam a nagyinál, és mondta, hogy nagybátyám egyedül jön karácsonyra. Kérdezem, hogy jóban van-e még a párjával, mondta, hogy nem. Öcsémet, aki még anyával él megkérdeztem, hogy együtt vannak-e még, ő írta meg, hogy nem. Csak vajon én miért nem tudtam erről korábban? Most így le vagyok sújtva. Nagynénémet tavaly karácsonykor láttam utoljára, szerettem őt is mindig is.

2023. dec. 16. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretted őket, persze.

Közel álltak. Főleg, hogy te mindig is együtt ismerted őket, másképp nem is tudnád elképzelni.

2023. dec. 16. 22:43
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Miért kellett volna reklámozniuk? Magánügyük.
2023. dec. 17. 00:29
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

A nagybátyád felesége csak abban az esetbena nagynénßd, ha egyik szülőd férfi testvére a másik szülőd nő testvérét vette feleségül.

Vagy persze ha a saját testvérét - de szerencsére nálunk ez jogilag lehetetlen.

A nagybátyád felesége az ángyod.

2023. dec. 17. 06:10
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Én megértem, hogy rosszul esik neked.

Te mikor kerested utoljára telefonon a nagybátyádat és/vagy a nagynénédet, hogy érdeklődj arról, hogy hogy vannak?

2023. dec. 17. 10:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Messze lakunk egymástól a kapcsolat abból szokott állni, hogy nagymamánál, néha náluk, néha anyánál találkozunk, évente kb. max 6-7-szer, bár az utóbbi pár évben ritkábban, mióta Budapesten élek.
2023. dec. 17. 21:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem normális, hogy nem mondták el, és normális, hogy veszteséget érzel.

Ha szeretted, nem kell vele teljesen megszakítani a kapcsoaltot. Küldhetsz neki karácsonyi üzenetet, aztán meglátod, hogy reagál.

Ha a család rossz néven venné, nem kell reklámoznod, hogy te tartod vele a kapcsolatot.

2023. dec. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!