Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Berki együtt...

Szerintetek Berki együtt marad a feleségével?

Figyelt kérdés
Jön a baba, és Mazsi legutóbbi posztjàból kiderül hogy már most hatalmas változáson mennek át, kb naponta válnak pedig még szinte pocakja sincs. Szimplàn a lelki változásoktól, ami az idő előrehaladtàval egyre nagyobb lesz. És miután megszületik a gyerek már vègképp ő lesz Mazsinak az első, nem Krisztián.
2021. máj. 11. 06:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Amíg Berki tudja csicskáztatni Mazsikát, addig nem hiszem, hogy elhagyná. Ez a "szerelmük" alapja. Ha Mazsika egyszer a sarkára áll, akkor talán. Bár amilyen bábu, nem hiszem, hogy ez valaha megtörténik. A celeb élet és az utazások fontosabb neki, ezért kiszolgálja az ogrét. Pár év, és szétcsalja majd őt is. Szerintem még a felett is szemet fog hunyni.
2021. máj. 11. 06:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1

Igazad van,bár most elkapott a hányinger is,hogy valakinek van hozzá gusztusa..és persze nem csak a külső miatt írom.

2021. máj. 11. 15:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek azért húzzák el ennyire a gender party óta hogy eláruljàk a gyerek nemét, mert meg akarják várni hogy Pamela posztoljon a babàról és azt akarják hogy inkább velük foglalkozzanak? vagy kislányuk lesz nekik is, viszont annyira kisfiút szerettek volna és azt nyilatkozták mindenhol hogy azt érzik h fiú lesz hogy ciki bejelenteni h hopp, mégsem.
2021. máj. 11. 19:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha megnézitek Berki oldalàt, nagyon régóta nem posztolt a felesègèről. Mazsi pedig azt firtatta hogy szinte minden nap vàlnak. Persze ezzel azt akarja érzékeltetni hogy tombolnak a hormonok, hiszen terhes. Pedig nem az jön le… egy jó kapcsolatban szerintem a legnagyobb öröm a gyermekáldás. Amikor megszületik persze, átalakul minden hiszen ő lesz az első. De addig nem gondolom hogy az lenne a normális hogy mindenen veszekednek a párok, inkább az örömteli várakozás teszi szèppè a napokat.
2021. máj. 11. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Így van!

Amíg Mazsi a nap 24 órájából 24et a férjévell foglalkozott addig volt ez szuper kapcsolat.

Bármennyit rátennék,hogy ugyanaz lesz a fotgatókönyv mint Pamelával..

Már most menekül ez a vadbarom otthonról,miért lenne ez másként ha majd a pici megszületik?🤷‍♀️

2021. máj. 13. 14:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, plàne hogy nem kisfiú lesz hanem kislány. Làtszik hogy nem boldog Krisztiàn, a gender party óta mint aki citromba harapott.
2021. máj. 13. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem csúnya válás lesz ez 5 éven belül.

Ha Mazsola terhes és tényleg születik egy baba, akkor a kisbaba lesz az első Mazsolának...már ha felnő a feladathoz meg amúgy is.

Onnantól kezdve Breki meg fog sértődni hogy már nem ő az első Mazsolánál,(8 éves lelkisérült kisfiú szintjén van amúgy) és ugyanazt el fogja játszani mint Pamival - " Szeretsz? Boldog vagy? Szeretsz?" - Milyen hangsúllyal kérdezte ezt Mazsolától az egyik videóban, uramatyám én menekültem volna azonnal...

Mazsola sem egy ép lelkű ember amúgy, de lehet, hogy fejlődőképes. Bár...aki Berkivel összeadja magát...az a nő kétséges, hogy épeszű.

2021. máj. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!