Ki mit dolgozik és mennyi a nettó fizetése? Kijöttök abból a pénzből?
Munkanélküli vagyok 65 E-ért.Férjem hentesáru eladó 120 E-ért,+ 10 E étkezési jegy+25 E családi 2 gyerekre.
Hitel nincs,magas rezsi nincs..mégsem jövünk ki belőle...
pultos sörözőben,napi 10ezerért plusz jatt.Így kijön havi 140 körül.Párom garanciális irodában festő,160ezer.
Nincs saját lakásunk,albérletben lakunk,az havi 110 rezsivel.Sokat költünk kajára,a gyerekre és közös dolgokra,és segítem az édesanyukámat.Kijövünk belőle.
Erősáramú hálózatszerelő vagyok az Elmű-Émász zrt.-nél(alvállalkozón keresztül).Havi 120000 Ft a nettóm,egyedülálló vagyok de nem lehet kijönni belőle.
Csak a rezsi 60 000, mire elég a többi?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Gondolom irigységből pontozzák le azokat, akik jól keresnek. Nem én voltam.
köztisztviselő 150 ezer nettó + 40 ezer caffeteria (jelenleg). Párom programozó, 250 ezer nettó. Hitelünk van, de tudunk félrerakni.
Amúgy szerintem az is kérdés, hogy ki hol él. Pl. szülőknél, mert akor jó eséllyel jobban kijön... mi albérletben élünk, magas rezsijűben :( és hitelünk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!