Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan van felé rossz érzésem?

Jogosan van felé rossz érzésem?

Figyelt kérdés

Sogornomrol van szó,aki otthon én a szulimnél a tesommal (tesóm 40, sógornőm 34, ) van egy kisfiúk, nem adnak otthon semmibe ,hol dolgoznak hol nem, én már elköltöztem, soha nem szoltam bele,nem akartam balhét!

Nem házasok még,most sógornőm házasodni akar!

Nem érdekli én rá érek e, igazából miböl akar Ö lagzit ha nem is dolgoznak??! A szüleim fizetnek minden,ök meg egy élösködök!

Úgy érzem most telt be a pohár !

Jogosan érzem , hogy Ö akar irányítani nálunk mindent?

Volt olyan a kisfiú kicsi volt,haza mentem és nem engedte ,hogy a nappaliba tvzek,mert felkell a gyerek a fényre ,a hangra ,hozzá teszem zenére alszik el a mai napig ,már 7éves, ha haza megyek anyumékkal nem hagy magunkra... Elegem van belőle!!

2023. nov. 26. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na mondjuk be is bszna, ha a kérdező vendég lenne abban a házban, amiben felnőtt, ez a kis élősködő rbanc meg “otthon” van és megszabhatja neki, mit csináljon. Mégis mire fel, vele ellentétben még csak nem is családtag (mert még csak el se vették). De ha igen, akkor is maximum mindketten otthon vannak, de hogy ő semmilyen szinten nincs felsőbb státuszban a kérdezőnél abban a házban, az biztos. Ne vicceljünk már.

Tesóka szintén szánalom, hogy odaköltözteti a qrváját meg játssza a felnőttet, papásat, miközben az alap dolgokban sem tud önálló lenni. Igen, ha lakhatásra sem telik, akkor nem kell gyereket vállalni.

2023. nov. 29. 17:31
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es köszönöm a válaszod , elsem hiszwd milyen jól esik ,amit írsz. Én nőttem ott fel,én elköltöztem, nem élösködök otthon, és úgy érzem mindnekit irányítani akar!

Ha haza megyek, mindig jól megnéz, hogyha lát valami új dolgot rajtam,akkor megjegyzi, csakhogy nekem milyen jól megy....holott én magam tartom el, Ö meg nem költ semmire se tesóm és ha haza megyek mindig panaszkodik tesóm is ,neki semmi nem jó, anyuékkrl nem tudok beszélni,mert a sógornöm akar a középpontba lenni..

2023. nov. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!