Szerintetek is jogosan van rossz érzésem emiatt?
van egy idősebb testvérem aki annak idején mikor "kirepült a fészekből" minden segítséget megkapott szüleinktől, lakás, autó, még a felújítást is állták, sőt, a család összefogott, és megcsináltuk nekik, velük.
Ez már lassan 10 éve, azóta én is "kirepültem". mi még mindig albérletben kínlódunk, volt megtakarításunk, nagy álmaink de a vállalkozásunk csőd szélére került a válságban és feléltük minden tartalékunkat. nem mondom, hogy kenyérre sem telik, de hónap végére nullára jövünk ki. semmi segítséget nem kaptunk szüleimtől, azóta sem.
nekünk is van gyerekünk, testvéreméknek is. Ő gyereküknek mindig rengeteg ajándékot vesznek, az enyémnek szinte soha semmit mert majd az unokatesótól megkapja ha megunta. ami nem igaz mert nagyon kicsi köztük a korkülönbség, így mire megunná már nekünk se jó.
Ma volt egy családi beszélgetés, hogy szüleim mennyire sajnálják testvéreméket, hogy még mindig a panelban laknak, össze kéne fognunk, hogy kertes házba tudjanak költözni. engem ezzel nagyon megbántottak, úgy érzem hogy az ember a gyerekeinek mindent megad amit tud, egyenlő részben. azt a választ kaptam, hogy nekünk is segítenének de sajnos nekik már nincs miből.
nekem nagyon rossz érzés, szerintetek jogosan? nem vagyok irigy, de nem tudok már az érzéseimen uralkodni :(
Jogos az érzésed,nálunk is hasonló a helyzet.
Tudom milyen rossz érzés,és tényleg hozzáállás az egész.
De szerintem nincsenek is tisztában azzal,hogy neked ez mennyire szar...
A férjednek kéne elmagyarázni nekik,nálunk is ez volt,azóta megváltoztak.én is tisztelem a szüleimet,de vannak dolgok melyeket sohasem fogok megérteni bennük,ahogy te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!