Hogyan viselitek, mikor a párotoknak rossz napja van?
Alapjában véve nagyon jó ember a párom, és imádom. Viszont ha rossz napja van, sokszor rajtam tölti ki a dühét.
Nem bánt, csak kiabál és cseszeget.
Ilyenkor abba is beleköt, hogy hogy áll a párna az ágyon, merre felé néz a papucsom, miért ott van a cipőm ahol van stb.
Ilyenkor próbálok nem szólni, hanem csak "nyelni", de egyre nehezebb.
Én is olyan vagyok, próbálok változni úgyahogy.
Ha máson felidegesítem magam olyanon töltöm a bosszúmat aki nem érdemli meg.:(
Valaki írta,hogy vannak ilyen emberek! Én inkább úgy fogalmaznék,hogy az emberek nagy része ilyen! Kevesebben vannak azok, akik nem a párjukon, vagy környezetükben élőkön töltik ki.
Néha biztos én is így teszek. Néha párom is! Nyilván, mivel nem múlt el a dühe, amit mondjuk a munkahelyén szedett össze, de ugye hozzám jött meló után haza, így előfordul,hogy mérgében hozzám sem úgy szól. Szerintem ez egy bizonyos fokig normális! Mi ilyenkor vagy összekapunk, vagy nem! Ez attól függ,hogy a másiknak éppen milyen a hangulata, mennyi türelme van. Ha kevesebb,akkor kiosztjuk egymást,hogy menjen vissza oda cseszekedni, ahol felidegesítették, de van,hogy várunk csöndben, aztán abbahagyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!