Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Anna névről?

Mi a véleményetek az Anna névről?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 22:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ez jó név,Szécsinek a száma jut eszembe: Ó drága Anna,büszke vagy és milyen szép...

http://www.youtube.com/watch?v=3Cv13mopwqA

Annát becézni,kimeríti a zaklatás fogalmát.

Csak az a riherongy Kelemen ne lett volna...

2010. okt. 20. 00:13
 22/25 anonim ***** válasza:

:) több mint 2 éve, amikor a lányunkat vártuk, két név között vacilláltunk. Anna és Zsófia. Anna nagyon tetszett, pont a "régiessége" miatt, gondoltam, biztos kevesen adják emiatt (akkor még nem bogarásztam az utónév könyvet) Ami visszatartott ettől a névtől, az pont az egyik válaszadó által emlitett "kedves" hölgyemény, akinek emlékeim szerint pont akkoriban volt a botránysorozata. Egyszerűen rá asszociáltam az Anna névtől.

Végül mégis Anna lett, és kiderült, hogy minden 3. gyereket igy hivnak :( De az enyémnek áll a legjobban :))))

Egyébként mi Ancsinak becézzük családilag, kivéve anyósomékat, akik Pankázzák, na engem ettől ver a viz. Egyáltalán nem Pankás... Ja, és a játszótéri anyukák Annácskázzák és olyan kedvesen mondják, hogy már azt is elfelejtettem, hogy azt mondtam, hogy megfejelem azt, aki leannácskázza (Kelemen miatt) :)

Most tesón dolgozunk, ha lány lesz, akkor versenyben van a Zsófia és Nóra név. Egyébként én nem találkoztam Nórával mostanában, az is gyakori lenne?

Kár, mert szeretem az egyszerű, szép hangzású neveket. Ha fiú lesz, akkor Ákos lesz, ez nem sűrű, ugye?

2010. okt. 20. 07:55
 23/25 anonim ***** válasza:
szép,de a szomszédot is így hívják, őt meg nem bírom, ezért a nevet sem nagyon.
2010. okt. 20. 08:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Szép, egyszerű, ma is viselhető név a Máriával, Erzsébettel, Terézzel ellentétben, de sajnos nagyon sok van belőle:( Mindkét dédanyám Anna volt, anyukám nekem is ezt szerette volna adni, de végül Nóra lettem. Lehet, hogy ha lányom lesz, egyik keresztnévként az Annát kapja majd. Nekem egyébként tetszik az Anni formája, ez is önálló név már.
2010. okt. 20. 09:56
 25/25 anonim ***** válasza:

00:13

Akkor nem csak én vagyok az egyetlen, aki szerint groteszk és zavaró, hogy egy ilyen szép, lágy, kedves nőies nevet mint az Anna egy ilyen riherongy zombi k.rva visel:D

2010. okt. 20. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!