Mi a véleményetek az Anna névről?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 22:31
11/25 anonim válasza:
Nagyon szép, én is ezt választottam volna, de ma már minden második kislány Anna, ha nem Anna akkor Hanna vagy Nóra. Kommersz tömegcikk lett belőle, biztos nem választanám.
12/25 anonim válasza:
"20 év fölött lehetetlen méltósággal viselni." - Ez nagyon tetszik... D
13/25 anonim válasza:
Nagyon tetszik. Ez az egyik esélyes név, amit adnék a kislányomnak majd.
15/25 anonim válasza:
A második nevem. A párom Pannának hív és nagyon is lehet "méltósággal viselni", pedig majdnem 30 vagyok.
16/25 anonim válasza:
Szép név, tetszik is, csak nagyon gyakori, így ha majd lesz gyerekem nem valószínű, hogy ezt választanám. A családunkban pedig már van egy Anna és egy Panna is.
17/25 anonim válasza:
Szép név, de nekem kicsit olyan aggszűz-lányos.. elnézést, nem megbántani akartam ezzel senkit.
18/25 anonim válasza:
Legjobb barátnőm Anna,nagyon aranyos és anyáskodós :D
19/25 anonim válasza:
Én Anna vagyok és imádom a nevem,mást el se tudnék képzelni magamnak.
Ha lesz lányunk biztos,hogy Annának fogjuk hívni.
Engem Annácskának hívnak a legtöbben,egyszer hívott a gyakorlatis tanárom Nusinak hát azt nemszerettem,de tőle elfogadtam :D
22/L
20/25 anonim válasza:
Túlságosan egyszerű név, nem illik ehhez a mai bonyolult világhoz, 100 évvel ezelőtt született valakire jobban illik mint egy mai gyerkőcre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!