Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más családokban is akadnak...

Más családokban is akadnak ennyire rosszindúlatú emberek?

Figyelt kérdés

Nálunk, ha az egész családot nézem mamám, anyukám és neki a húga elég erősen hajlamos a rosszindúlatra főleg, ha összefognak. Szeretem őket, de nem értem miért kell így viselkedni. Mamám nagy összesküvés elmélet gyártó, a kedvencem mikor fel akart jelenteni egy fogorvost, mert szerinte uncsimnak azért adott két érzéstelenítőt, mert az egyik covid oltás volt. (Lázas lett aznap uncsim) Mióta ismerem állandóan ilyeneket talál ki, meredek a képzelőereje és anyám meg a nagynéném nagyon szívesen asszisztál ezekhez. A tesóméknak 2 hónapja született babájuk és mama szerint nem hasonlít tesómra a gyerek, így hát nyílván nem is tőle van. Hiába mondom, hogy a gyerek amúgy az anyjára is épp annyira hasonlít, mint tesómra csak fújják a saját hülyeségüket. Unokatesóm barátnőiben is mindig találnak vagy inkább kreálnak valami hibát, tesómnak sem volt még olyan lány a közelében, aki megfelelt volna nekik. Engem nem szoktak bántani max.a hátam mögött amiről nem tudok, de már sokszor kedvem sincs velük beszélni, mert folyton csak a rosszindúlat megy. Mama szídja a szomszédot, a postást, a kisboltban az eladót, minden létező embert anyukám meg helyesel, sőt sokszor még adja is alá a lovat. Közben egyébként vallásos családnak mondják magukat, de mióta élek egy szép gesztust vagy adakozást nem láttam tőlük mások felé, csak mindenkit bántani és lehordani képesek.

Az én családom ilyen elcseszett vagy máshol is találni ilyen embereket? Más is észrevette, hogy ez a viselkedés inkább nőkre jellemző? (Nő vagyok én is, de nálunk pl. férfiak közül mindenki jópofa)

2023. nov. 7. 12:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is egyre rosszabb lett, ahogy öregedtek, illetve, anyám átvette a mostohaapám rosszindulatát.

Ja, s nálunk az ment, hogy mindenki szar szakember, nem csinál meg rendesen semmit, kivéve a mostohaapámat. Rajta kívül nincs megbízható szakember. Csak ő.

2023. nov. 8. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!