Akiknek mérgező, rosszindulatú családtagja, rokona van, várjátok a halálát?
Nem bírok válaszolni, mert etikailag és lelkileg nem, ugyanakkor tudom hogy talán könnyebb lenne úgy nekem . De nagyon nagy törés lesz ígyis úgyis ha egyszer majd bekövetkezik ,ami még nem most lesz. :'( Hiába olyan amilyen.
26/n
Szilvi
Több ilyen nagyon közeli rokonom is van. De én senkinek nem várom a halálát tudatosan, mert a karma bármikor visszaüthet rám, vagy a szeretteimre. Én ebben hiszek.
Ha ekkora utálat van valakiben, az magára az emberre is kihat. Bár tény és elismerem, hogy egyesek halála után úgy gondolom, nyugodtabb leszek lelkileg.
Soha senki halálát nem kívántam, esküszöm!
Egyébként is a halál csak egy nem is érzékelhető pillanat, sokkal keményebb dolog egy betegségekkel teli, nyomorult, sikertelen életet végigcsinálni.
De még ezt sem kívántam senkinek, mégis valamiért a nekem ártóknak mindig jött valami "büntetés"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!