Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar családok többsége...

A magyar családok többsége szerintetek anyagilag szegény ?

Figyelt kérdés

2023. nov. 5. 14:55
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
22%
10. ????????????????????????????????????????????????????? A nem dugom be a redvás farkam/ nem engedem, hogy bedugja a redvás farkát...ezen kívül milyen felvilágosítás kéne???
2023. nov. 5. 18:04
 12/40 anonim ***** válasza:
81%

Ahol ez a minta, oktatás nincs, kilátások nincsenek, ott az emberekben fel sem merül hogy lehetne máshogy is élni. Na meg a dugás nem kerül pénzbe, a Durex meg igen. Már ha tisztában vannak egyáltalán azzal hogy az mire jó.

Ezért tragikus ami az oktatással történik. Ezt a réteget kizárólag edukációval lehetne feljebb húzni, szépen lassan, generációról generációra.

2023. nov. 5. 18:05
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nézd meg mi megy itt gyakorin is. "Megujjazott, úgy hogy előtte a golyóit vakarta, lehetek terhes? Lenyeltem a spermát, lehetek terhes? Kivertem a srácnak aztán kézmosás nélkül töröltem segget, lehetek terhes? Ha szex után zuhanyzok ugye nem leszek terhes? Ha szoptatás alatt szexelünk ugye nem lehetek terhes?"

És akkor ezt nem Putris Britniszpírsz, egy mélyszegény család 5. gyereke írja ki, mert Britniszpírsznél nincs net, talán még áram sem. Hanem Kovács Zoécska, középosztálybeli szülők 2. gyereke, akinek ha biológia tanára nem is volt mert krumplit pakol a Lidl-ben, Google barátja minimum lenne. Mégsem tudja hogy miből lesz a gyerek. Mit várunk akkor Britniszpírsztől? (Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen közegben egy 12-13 éves lánynak mennyire van beleszólása abba, hogy ki dugja belé a farkát. Kéne hogy legyen persze. De ne áltassuk magunkat.)

2023. nov. 5. 18:20
 14/40 anonim ***** válasza:
8%

13.

Ezek 99%-a trollkodás. Manapság, a GOOGLE sok mindent elárul ám.

Meg ugye ezért IS, lenne fontos, hogy az első 1-2 partner érett, felnőtt legyen, a fiatal életében.

Az én fiatal koromban nem volt net, mindent a barátnőimtől tanultam, akik 10-20 évvel idősebbek voltak. Most, 40 évesen, elmondhatom, hogy sosem volt nemi bajom, sem gyerekem nincs, és abortuszra sem kellett vinni lányt.

2023. nov. 5. 18:24
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Ok. Gondolom nem valami szegregált putriban nőttél fel, úgyhogy nem értem miért lenne releváns a példád.

Itt most olyanokról beszélünk, akiknek nem volt megvalósítható a digitális oktatás technikai hiányosságok miatt. Tehát google nincs, tanár nincs (ha van is, nem olyan a helyzet az osztályban hogy érdemleges tanítás történjen), a szülők maguk sem tudják miért terhes folyton az asszony, a barátnők már nem szűzek kb 12 éves koruktól.

Bizonyított, hogy Eu-s országok közül nálunk a legalacsonyabb a társadalmi mobilitás. Vagyis az vagy, aminek születsz. Ha középosztálybeli családba születsz, akkor nem nagy teljesítmény hogy megtanulsz védkezeni, és megmaradsz egy normális anyagi színvonalon.

2023. nov. 5. 18:34
 16/40 anonim ***** válasza:
13%
15. De a baknyulat berakom az anyához, vagy a kandesznyó megbúgja a kocát...ezt csak látja mindenki.
2023. nov. 5. 18:40
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

#14 sajnos a nagy része nem trollkodik,nyilván van aki trollkodik de nagyrésze full komolyan gondolja.

Ha megnézed mennyi idióta és értelmetlen kérdést tesznek fel ,és későbbiekben ahogy reagálnak rà és ő azokra reagál,kiderül hogy full komolyan ennyire debilek.

Az emberek egyre hülyébbek és ez csak rosszabb lesz.

2023. nov. 5. 18:57
 18/40 anonim ***** válasza:
95%
17. Mondjuk volt csajom, aki tiniambulancián nődokiként dolgozott. El sem hittem amikor mesélte, hogy mennyi okos, jó családból való csaj szed bogyót a baba miatt, de gumit nem húzat a sráccal, és utána csodálkozik, hogy betegséget kap. És ott tényleg olyanokat mondtak a kiscsajok, hogy nem gondolták volna, mert a srác olyan sportos, meg ápolt, meg igényes. Érted? Kockahas + napi fürdés, és nincs kankó szerintük!!!
2023. nov. 5. 19:07
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Milyen nyúl meg koca? Nem parasztgazdaságról van szó. Max pár rühes kóbor kutya lehet példa ilyen falvakban. Már ha van kedve valakinek rühes kóbor kutyát nézegtnie.

Amúgy egyetemen meséltek egyszer egy sztorit antropológián, nem tudom mennyire igaz. Valami afrikai faluba elmentek önkéntesek felvilágosítást tartani a helyi nőknek, adtak óvszereket is. Következő évben jóval több gyerek született mint ami alapból az átlag lett volna. Visszamentek az önkéntesek, hogy ez meg hogy történhetett. Hát kiderült, hogy valami hosszúkás kis szobron mutatták be az óvszer használatát. A lakosok meg ezek után szex előtt huzigálták az óvszert szorgalmasan. A szoborra. És mivel azt mondták nekik hogy így tuti nem lesz gyerek, még annyira sem figyeltek a biztonságra mint addig.

2023. nov. 5. 19:23
 20/40 anonim ***** válasza:
33%

*18 szerinted ezek okosak?lehet értelmesenek tűnik de ebbe kimerül a tudásuk.Egy valóban nem hülye azt fogja tudni hogyis tud bàrmit elkapni és nem a higiénián múlik.

Ezek olyan értelmiség szinten vannak hogy az borzalom.

"Jó családból való"épp az hogy ez nem jelent semmit,ez egy nagy hülyeség hogy azt hiszük hogy bármit is jelent

VAGY arra érted hogy más a bőr színük?

2023. nov. 5. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!