Szerintem sem, még az alsó középosztálynak is alap hogy van egy panel lakása legalább, ami jónak számít
2023. nov. 5. 15:00
3/40 anonim válasza:
Nem.
2023. nov. 5. 15:01
4/40 anonim válasza:
Igen. A mai fiatalaok egy panel lakást sem fognak tudni soha megvenni. A legtöbb család hónapról hónapra él.
2023. nov. 5. 15:50
5/40 anonim válasza:
Minden ország többsége szegény, nem csak a magyar családok többsége. Így épül fel minden társadalom. Úgy kell elképzelni mint egy piramist, ahol az alsó szinten a szegények állnak, fent meg egy szűk gazdag réteg. Például magyar szegény és német szegény között van különbség, de az elmondható hogy arányaiban mindenhol a szegények vannak többen. Míg mondjuk egy németországi szegény embert kint az éhhalál kerülget annyira nincs pénze, Magyarországon ki tudna venni egy albérletet a fizetéséből és sokkal kényelmesebben élne. A saját országában viszont ugyan olyan szegénynek számít mint nálunk egy borsodi kis falucskában egy egyedülálló 10 gyermekes családanya
2023. nov. 5. 15:55
6/40 anonim válasza:
Nem.
Csak Budapesten 5!!! sneaker szaküzlet, Aston Martin, Lamborghini, Ferrari, szalonok.
A bevásárlóhelyek tele emberrel.
100-ból 99 diák felsőoktatásban tanul, nem szakmunkás lesz.
Csajok simán elvárják a 700 fizut.
Mindenki kezében 3-500-as telefonok.
Minden 100 kocsiból 70 német prémium.
Tömegközlekedés dugig, mert mindenki utazik.
...
2023. nov. 5. 16:14
7/40 anonim válasza:
Ahol vastag a középréteg, ahol kicsik a jövedelmi különbségek, abban az országban elenyésző a valódi szegények száma!
Magyarország nem ilyen!!!
2023. nov. 5. 16:15
8/40 anonim válasza:
Mihez képest? Szegényebb afrikai országokhoz képest jól élünk. Eu-n belül lassan mi vagyunk a legcsóróbb ország.
Az, hogy van egy fővárosunk ahol van pár bolt meg étterem ami még nem zárt be, semmit nem jelent. Az ország nem Bp-ből áll. Olyan nyomorlavaink vannak, ahol megszokott hogy omladozó vályogházakban él 3-4 generáció, víz nincs bekötve, a gyerekek meg azt sem tudják mi az a sneakers.
2023. nov. 5. 16:22
9/40 anonim válasza:
8.
Én a nem a szokásos Gyakoris vagyok, akik mindig leírják, hogy "Tanuljá szmolástknikát, mid én osztanat legyél ÁJTis, mer én is pogromozó wok, havi 7,4 milijóé."
De...azért leírom: Mi a ráknak kell lóvé nélkül szaporodni?
2023. nov. 5. 16:52
10/40 anonim válasza:
#9: sajnos az ilyen helyeken általában az emberek nincsenek felvilágosítva sem, hogy hogy kerüljék el, hogy legyen gyerek:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!