Az anyám azt mondta milyen érzéketlen vagyok, mert nem jelentettem be, hogy költözök, és most kikészült. Aztán múltkor egyfolytában azt kérdezték a szüleim találtam -e már albérletet. Nekik van igazuk?
Nem könnyű elköltözni otthonról, és megértem, hogy aggódnak érted. De nem vagy érzéketlen, csak felnőttél, és szeretnéd a saját életedet élni.
A szüleidnek talán időre van szükségük, hogy elfogadják a változást, és megtalálják az egyensúlyt a kapcsolatotokban. Lehet, hogy segít nekik, ha beszélsz velük az új helyedről, a terveidről, és arról, hogy hogyan tartjátok majd a kapcsolatot. Ha megmutatod nekik, hogy boldog vagy, és hogy törődsz velük, talán könnyebben elengednek.
Anyósomnak túl hirtelen volt hogy a férjemmel összeköltöztünk 30 évesen.
Ha olyan anyukád gondolkodása akkor sosem lesz elég lassú a folyamat.
Attol meg nincs joguk arrol tudni, hogy mikor akarsz kikoltozni es hova?
De amugy gratulalok hozza, hogy a honapok (vagy evek) ota tarto nyivakolasod itt gyakorin most a vegehez kozeledik, mert vegre koltozol!
De azt tovabbra is furcsanak talalom,
hogy elegge szukos a kereted, de egy egesz lakast akarsz egyedul kivenni.
Nem tudom hogyan jossz majd ki 60-bol.
Ezek az analfabeta sotet emberek felneveltek es hagytak, hogy veluk elj 30+eves korodig.
Nem csodalom, hogy mar el akarnak kuldeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!