Miért lesz sok ember egyre érzékenyebb az idő múlásával?
"emiatt tudott a 20 km-re lévő városban kiszabadulni és elszökni, engem pedig örökre otthagyni"
Bocsánat, hogy rákérdezek, de akkor nem meghalt a cicus, hanem mikor állatorvoshoz vitted, elszökött és nem lett meg?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igen, a régi rendszerben a régi öreknél így ment ez.
21. Nem halt meg. De igazából 20 km-rel odébb, betegen, 3 lábbal meddig élhet a cica, amelyik retteg minden embertől? Hiába osztották meg több, mint 140-en, senki sem jelzett vissza. Sajnos esélye sincs. 3 teljesen napon át kerestük, de ugye több ezer épület van a 14 ezres városban, minden harmadik háznál kutya, ahogy láttam, hallottam. Betegen, úgy hogy előtte két napig nem evett, nagyon kevés esélye maradt, hogy életben maradjon. Én még bízom a csodában, de ide tényleg az kell.
Sajnálom nagyon. Ez régen történt? Ha nem túl régen, ki lehet rakni buszmegállókba, oszlopokra plakátokat, mert van aki nem internetezik és csak ott látja, hogy kerestek egy ilyen cicát. De lehet, hogy ezt is próbáltátok.
Gondolj arra, hogy valaki befogadta, orvoshoz vitte es most éli világát.
,,Gondolj arra, hogy valaki befogadta, orvoshoz vitte es most éli világát."
Az lenne a legjobb, de rettegett minden embertől. Ha csak egyet is meglátott, km-re szaladt onnan. Ha megdörrent az ég, elbújt kint minden alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!