Csak érzékenyebb lettem azért érzem úgy, hogy rengeteg a rosszindulatú ember?
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem csak azért érzel így, mert a terhesség miatt érzékenyebb vagy. Elég, ha olvasgatsz a gyereknevelés témakörben itt, elég hamar látni fogod, hogy mennyire sok az ostoba és könnyen ítélkező ember.
Erősítsd meg a szívedet, mert valószínűleg a gyerekneveléssel kapcsolatban még több beszólást fogsz kapni. Próbáld meg ezeket figyelmen kívül hagyni, és olyan emberekkel körülvenni magad, akik jóindulatúak, megértőek veled. Én speciel áldom a szerencsémet, hogy vállalkozóként tudok dolgozni, és nem kell nap mint nap a egy munkahelyen agyhalottak közt lennem már, elég hallgatnoom a barátnőim történeteit, és sírni tudnék, mennyire sok rosszindulatú ember van. (Mondom ezt úgy, hogy jóval idősebb vagyok nálad, és huszonéves koromban, mivel körülöttem jó fejek voltak, még abban a tévhitben éltem, az emberek zömében van némi empátia.)
Csak hogy egy kicsit vígasztaljalak, én 6 ágyas kórteremben voltam 5 romával, meglepetésemre elég normálisan tudtak viselkedni. Mivel a kórház betartatta a szabályzatát velük is, a kórterembe nem jöhetett be a pereputty, így ők is a babájukkal foglalkoztak, mint bármelyik másik fehér nő.
A roma asszonyok csak akkor mernek hangoskodni, ha ott az alfa, egyébként ők is tudnak normálisan viselkedni.
Másik oldalról közelítsd meg a hallottakat. Ezek az emberek valójában nem beszólnak, hanem panaszkodnak.
Pl azt mondja valaki: "Ráértél volna még a szüléssel 10 év múlva is".
Ennek a folytatása, hogy: "Én is fiatalon szültem, és nagyon megbántam". Csak ezt nem mondja ki, mert nem meri.
Nem feltétlenül rosszindulatból csinálják ezt, simán csak keserűek.
Sosem fogsz olyat tenni, ami megfelel mindenkinek. Meg miért is törekednél rá? Neked jó így és kész :)
Előttem szólóknak igaza van, ezek az emberek rajtad vezetik le a keserűségüket. Meg kell tanulnod frappánsan válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!