Mièrt fàj ennyire a szakìtàs annak ellenère, hogy èn akartam?
Figyelt kérdés
4 èv utàn ùgy dontottem, hogy szakìtok a baràtommal.Illetve màr szakìtottam vele egyszer, de kèrt mèg egy esèlyt, amit megadtam neki, de rajottem, hogy egyszeruen nem szeretem.Tegnap este meg is mondtam neki, persze kiakadt, hogy èn hitegettem, stb.Az a legrosszabb az egèszben, hogy egyutt is lakunk mèg.Most nincs itthon, elment valahova, fogalmam sincs hova, èn meg itthon agyalok.Azt nem èrtem, hogy mièrt nem konnyebbultem meg a szakìtàstòl, annak ellenère, hogy biztos vagyok benne, hogy jòl dontottem?Màs is ìgy van ezzel?2010. okt. 18. 20:54
11/13 A kérdező kommentje:
En is, es koszonom mindenkinek a valaszokat.22:45, te fiu vagy, vagy lany?Ha jol vettem ki a szavaidbol, lany.De talan nem kene ennyire elkeseredned.Lehet, hogy nyitnod kene kicsit az emberek fele, es talalnal valaki mast, aki szeret.
2010. okt. 24. 10:23
12/13 A kérdező kommentje:
Hát, jobb is lett:-) Már eltelt majdnem két hónap, és olyan jól érzem magam, hogy csak na:-)Csak azt sajnálom, hogy nem hagytam ott már sokkal régebben:-)
2010. nov. 30. 09:33
13/13 anonim válasza:
Ffi vagyok. Én olyankor szakítottam, amikor tényleg nem szerettem a lányt. Három ilyenen is átestem. És ha hiszitek, ha nem. Egyáltalán nem fájt. Semmi ürességérzet nem tört rám, semmi nosztalgiát sem éreztem.
Én az a típus vagyok, aki tényleg csak akkor szakít, amikor mér teljesen kihűlt, elközömbösödött a másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!