Mièrt fàj ennyire a szakìtàs annak ellenère, hogy èn akartam?

Figyelt kérdés
4 èv utàn ùgy dontottem, hogy szakìtok a baràtommal.Illetve màr szakìtottam vele egyszer, de kèrt mèg egy esèlyt, amit megadtam neki, de rajottem, hogy egyszeruen nem szeretem.Tegnap este meg is mondtam neki, persze kiakadt, hogy èn hitegettem, stb.Az a legrosszabb az egèszben, hogy egyutt is lakunk mèg.Most nincs itthon, elment valahova, fogalmam sincs hova, èn meg itthon agyalok.Azt nem èrtem, hogy mièrt nem konnyebbultem meg a szakìtàstòl, annak ellenère, hogy biztos vagyok benne, hogy jòl dontottem?Màs is ìgy van ezzel?
2010. okt. 18. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert megint csak nagy változás fog az életedbe beállni. Egyedül leszel, stb. és ez furcsa fog lenni.
2010. okt. 18. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes reakció. Férjemmel igen rossz házasságban éltünk. Végül én döntöttem a válás mellett. És amikor elköltözött tőllem nagyon hiányzott. És érdekes tudod mi hiányzott a legjobban, amikor este jött haza én mindig a konyha ablakból láttam mikor fordul be a kapunkon a kocsival. És ez egyszer és mindenkorra megszünt.Akkor tudatosult bennem, ő már többé nem jár haza. De pár évre megismertem mostani férjemet, de még mindig eszembe jut az az üresség, amit akkor éreztem.
2010. okt. 18. 21:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor ugye el fog mùlni ez a rossz èrzès a gyomromban?:-(
2010. okt. 18. 21:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Még ha nem is működött, de éveket töltöttél vele. Természetes, hogy fáj, fájni is fog. És hiányozni. Kell idő, amíg feldolgozod magadban ezt az egészet, és muszáj is időt hagyni a fájdalomnak. Azt mondják, a szakítás hasonló a gyász folyamatához. Sok erőt kívánok, nehéz lesz végigcsinálni, és lehet, hogy néha el is bizonytalanodsz majd. Minden jót Neked!
2010. okt. 19. 08:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ezért szakítottam az előző barátommal mert rájöttem, hogy mivel nem vagyok szerelmes, képtelen vagyok tovább folytatni az alakoskodást. (1 éves kapcs. volt, azt hittem, majd "megszeretem" de nem...) Mégis miután szakítottam, már a hazafelé úton alig bírtam visszafogni a könnyeimet, aztán otthon 1 hétig csak bőgtem. Még az a hülyeség is megfordult a fejemben, hogy felhívom, mert nagyon hiányzott. Aztán elmúlt és utána hihetetlen könnyűnek és felszabadultnak éreztem magam. 1 éve meg megismertem a jelenlegi páromat, aki egész egyszerűen a Mindenem. Természetes, hogy ürességet, szomorúságot érzel, hiszen annyi közös emléketek van, mégha nem is voltál belé szerelmes. Jól döntöttél, hogy szakítottál, mert így neki is meg magadnak is megadtad a lehetőséget, hogy találhassatok mást, akivel igazán boldogok lehettek!
2010. okt. 19. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben, csak mi nem laktunk együtt. Sokáig vaciláltam, mert nem akartam megbántani, de nem éreztem fairnek, hogy rám pazarolja az idejét, holott tudtam, hogy nem szeretem. Nagyon rossz volt még jópár hétig, eszembe jutott, hogy felhívom és visszamegyek Hozzá, de tudtam, hogy nem vagyok szerelmes, így nem tettem.

Pár év után ismét megkerestük egymást és régi jó ismerősökként elbeszélgetünk azóta is (mailben).

2010. okt. 23. 12:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Fura az élet.

Igazából velem az esett meg, hogy életem első szerelme csúnyán kihasznált, és még elvileg most is együtt vagyunk, persze eddig se voltunk együtt igazán. Egy év alatt kilencszer találkoztunk, és csak én akartam őt a mindenemnek. Aztán két hónapja anyám elment.

Miután anyám elment, mármint eltávozott arra a másik, nem létező világra, rá egy hónapra, azt hittem, hogy jobban vagyok. De csak nem...

2010. okt. 23. 22:39
 8/13 anonim ***** válasza:

22:39-es vagyok

És most kezdek megint összeomlani. Írtátok, hogy a pár elvesztése olyan, mint a gyász. Ez így nem igaz, a folyamat más, de ugyanarról van szó. Anyámat folyton visszavárom, hogy egyszer belép az ajtón, nem fogtam fel, hogy meghalt, nem tudom felfogni, képtelen vagyok. Ahogyan azt sem tudom elfogadni, hogy életem szerelme nem szeretett, folyton várom, hogy egyszer ott áll az ajtóban, és átölel, pedig sose fog már hazajönni anyám, és életem szerelme se lép be az ajtón. A két traumának megvan a maga helye, mindkettőnek két sötét folt-helye van. Soha nem értheted meg, hogy miért kellett meghalnia édesanyádnak, és sose érted meg, hogy miért nem szeretett a barátod.

Nekem írta valaki itt a gyakorin, hogy a párjukat az emberek nem dobják el úgy, mint egy használt szalvétát. A legtöbb embernek vannak érzései, habár a volt szerelmemnek nem volt.

Az élet sokszor rettenetesen kegyetlen. Sok dolog feldolgozhatatlan.

Ha nem szereted a fiút, akkor úgyis rövidesen jól leszel. Én nekem nem szokott sokáig tartani feldolgozni, mert ha nem szeretek valakit, akkor mindig racionális döntést hozok, és ha tudom, hogy meg kellett hoznom a döntést, és meghoztam, akkor hamar elfogadom, hogy így kell lennie. El kell fogadni, hogy az élet kegyetlen. Én folyton meg akarok halni, pedig anyámnak igaza volt, hogy még szenvednem kell egy kicsit ezen a földön.

2010. okt. 23. 22:45
 9/13 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ha nem szereted, akkor hamar elmúlik a fájdalom, majd meglátod. Nekem egész életemen át kell viselnem azt, hogy a szerelmem nem szeretett, és nem lehetek vele, egész életemben hordozni kell magamban a fájdalmat. De a te fájdalmad elmúlik, ahogy nekem is elmúlt mindig, ahogy írtam, a fájdalmam, ha egy olyan fiút hagytam el, akit nem szerettem. Tehát a te fájdalmad nem szól hosszú időre :), rövidesen jobban leszel.
2010. okt. 23. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:
22:45, csak annyit mondok, hogy nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz most neked. Idővel jobb lesz, tudom, hogy közhely, de tényleg. Szebb napokat kívánok!
2010. okt. 24. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!