Akkor a nyaralásra miért nincs pénz?
13,5 éves lány vagyok.Mondhatni átlagos az anyagi helyzetünk....Idáig még csak egyszer voltunk nyaralni(BAlatonon).Az is már volt vagy 5-6 éve.Kb két hete mondtam a apunak hogy miért nem megyünk el valahova kirándulni-valahova külföldre.(A szüleim tudják,hogy nekem minden álmom repülőgépen ülni.)Meghát én olyan fajta lány vagyok,aki állandóan menne. Erre az volt a válsz hogy ilyenekre nincs pénz,kell fizetnünk a kölcsönöket meg bla bla bla. Tegnap meg amikor apa hazjött munkából akkor bejentette,hogy veszünk egy új autót(a mostani autónk 8 éves és éppen 1 éve,hogy ,,fel lett újítva)Már ki is választotta hogy milyen autót szeretne.
De akkor miért mondja a nyaralásra azt hogy nincs pénz??? Az autóra meg van? Ráadásul az az autó amit kinézett magának nem is szép(nekem nem teccik)
Remélem érthetően írtam le
A válszaitokat előre is köszönöm!
13,5L
utolsó elotti válaszolónak:
Nagyon szépen koszonom amiket idáig írtál.
Te vagy a legkedvesebb aki nem csak lemond hanem ír is valamit. :)
Nem ismerlek de imádlak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!