Miért nem hisznek bennem a szüleim?
a párom még 20 évesen is azt hiszi, hogy megválthatja a világot. bár nem lett politikus, állandóan osztja az észt hogy így kéne meg úgy kéne, cserébe lehülyézi mindenki. Pedig elég értelmes dolgokat mond.
Szerintem nézd egy kicsit többet a tv-t, és nőj fel!
Egyébként én most, 2 éves fejjel gondolkozom rajta, hogy szívesen lennék politikus.
De sajnos be kell lássam, hogy valószínűleg tényleg átgázolnának rajtam a többiek :(
"Igazad van, de szerintem nem csak én vagyok az egyetlen aki ezt szeretni. "
Nézd, ebben igazad van! Így van sokaknak elege van már a kötődésekből, és azt hogy ennyire lehúznak minket. CSAK az a baj, hogy sokak inkább beletörődnek, mert minél jobban vered a "melled" annál jobban szemet szúrsz a "gazdag befolyásos embereknek" és onnantól kezdve nem lesz "pardon"...
Ha ennyire érdekel a politikusi pálya nézd meg az LMP-t. Javarészt közgazdászok és tényleg jót akarnának cselekedni, de nem tudnak, mert nincs tömegbázisuk...
Tudod mit? Majd ha betöltöd a 18-at és indulsz a választásokon dobj ide egy hozzászólást, és én tuti rád szavazok! Okés? Na egy támogatód már van! De akkor nem akarom meghallani tőled sem a hírekből, hogy nokiás dobozban kenőpénzeket fogadsz el!
:) A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:38
Kösz.:)
a párom még 20 évesen is azt hiszi, hogy megválthatja a világot. bár nem lett politikus, állandóan osztja az észt hogy így kéne meg úgy kéne, cserébe lehülyézi mindenki. Pedig elég értelmes dolgokat mond.
Szerintem nézd egy kicsit többet a tv-t, és nőj fel!
Amúgy a párod még nem túl idős. Fel vagyok nőve. És szerintem ezt türhetetlen ami itt Magyarországon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!