Ezt a 3 anime figurát akarom megvenni. Szerintetek a szüleim nem hisznek bzinak emiatt?
Anime szereplők:) és 18 vagyok, és a mániám az anime, és manga cucc. még ez is nagyon cuki szerintem:
de ezt tuti nem merem megvenni mert ez fiú, és így is jó sokba fog kerűlni:P rámegy a spórolt pízem:D
aztakva több mint 10 ezer 1 bábú!!!?????
mekkorák ezek?::OOOO
Semmiképpen sem. Ezek a fanservicek dirket fiúknak és férfiaknak készültek. Legalábbis, én még nem láttam alulöltözött férfi-animeszereplő dollt.
Szerintem sokkal durvábbat gondolnának rólam, ha én venné ilyet (lány vagyok).
Aranyosak, főleg a Vocaloidos. A szülőkkel meg inkább az lesz a gond, ha megtudják a figurák árát. (én is mindig eltitkolom, mennyibe kerültek a mangák egy-egy con után)
Én Téged kalapáccsal vernélek hallod. xD
Összeszámoltad amúgy, hogy ez a négy sz*r összesen mennyibe kerül?
Ennyiből vígan elk*rvázhatnál egy darabig, és többet érnél vele. A barátnőt nem ajánlom, gondolom nincs, és nem is lesz, amíg ilyen izékkel játszol. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!