Mit csináljak? A szüleim inkább hisznek a pletykának, mint nekem.17/L
Azt pletykálják a városban (kisváros, tehát mindenki ismer mindenkit), hogy egy 35 éves családos férfival kavarok. Ez nem igaz, csak annyi volt, hogy az utcán belém kötött két cigány ő meg odajött és segített. Az eset után átölelt és megkérdezte, hogy ugye nem bántottak csillagom? Mondtam, hogy minden rendben és el akartam indulni hazafelé, ő meg felajánlotta, hogy hazakísér.
Már egészen kicsi korok óta ismerem a férfit és jóba is vagyunk, de soha nem fordulna meg a fejemben, hogy legyen köztünk vmi barátságon kívül. A szüleimhez úgy jutott el a történet, hogy miután látta, hogy kötekednek a cigányok és elzavarta őket és utána a város közepén csókolóztunk.
Már elmondtam a történetett a szüleimnek, de ők nem hiszik el, hogy nem volt semmi köztünk és nem is lesz.
csókolóztatok beszarok :D:D:D:DDDDD
nem perverz az 'öreg' kicsit, aki megvédte kendet? :D:D
Köszönöm a válaszokat.
Nem én írtam, hogy a nagyim problémázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!