Miért nem hisznek bennem a szüleim?
Te ahoz egymagad édes kevés vagy hogy rendbe tedd ezt az országot. Ezt a régi kérdésedhez kommentelem.
Nagyon jó lenne meg minden,de hát...
Ezek a szálak már nagyon mélyre nyúlnak. Nem tudnád megváltoztatni, mert akik benne vannak, azok nagyot kaszálnak. Ha Te be kerülnél közéjük, és az asztalra csapnál, hogy márpedig ez nem mehet így tovább, szerinted ők tűrnék? Vagy inkább rád borítanák az asztalt és megfenyegetnének, hogy ku*ssolj, mert különben kinyírunk...
Szerinted bele tudnál köpni a levesükbe? Minden bizonnyal igen. De szerinted hagynák hogy beleköpj újra, vagy lekevernének egy nagy pofont? Szerinted egyedül el tudnál bánni közel 1 millió emberrel????
A szüleid rosszul teszik, amit tesznek. Támogatniuk kellene, még azért van jópár éved.
Nekem mindenki azt mondta, ne legyek zenész, mert nem fogok megélni belőle. De a szüleim támogattak, mellettem álltak.
Végül tényleg nem lettem zenész, mert enni is kell :), de rengeteget tanultam, elsősorban azt, hogy amit akarunk, azért nagyon meg kell dolgozni.
Szerintem egyelőre hagyd ki a szüleid a dologból. Jelenleg úgy tudsz készülni a politikusi pályára, hogy rengeteget tanulsz, különösen történelemből - mivel nincs új a nap alatt, a legtöbb döntési helyzet már előállt a világtörténelem folyamán.
Aztán érettségi környékén majd elválik, hogy lesz. De hidd el, azzal nem lesz a szüleidnek semmi baja, ha tanulsz :)
Vagy mit szólnál, ha a szüleid elvennék a zsebpénzedet?
(ez közel olyan dolog, mint az ő kaszálásuk és hogy te rácsapnál a kezükre... ők már hozzászoktak, hogy az jár nekik, gondolom te is hangot adnál annak, hogy neked az bizony jár, nemde?)
Mert az nem egy szakma, hanem egy életvitel:D:D:D
Ha ennyire érdekel a politika, legyél politológus.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:16
Igazad van, de szerintem nem csak én vagyok az egyetlen aki ezt szeretni. Amúgy: "Nem hajlok semmi szélnek,
Pusztító jégverésnek,
Úgy állok rendületlen,
Magyarnak születtem!
Hiába ütnek , rúgnak,
Keményfából faragtak.
Az ég ítél felettem,
Magyarnak születtem!
Lágy eső arcom mossa,
Vállamon népem sorsa.
Teszem mit meg kell tennem,
Magyarnak születtem!
Vadászhat énrám bárki,
Van erőm bosszút állni.
Én soha nem felejtem,
Magyarnak születtem!
Ha egyszer megtagadnám,
Édes jó szülőhazám.
Sújtson le rám az Isten!
Magyarnak születtem!
Rab madár , hogy ha voltam,
Kitéptem minden tollam.
Áruló sosem lettem,
Magyarnak születtem!"
Mert az nem egy szakma, hanem egy életvitel:D:D:D
Ha ennyire érdekel a politika, legyél politológus.
De ak nem szolhatnék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!