Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ahhoz jogom, h. ha nem...

Van ahhoz jogom, h. ha nem szeretném akkor ne lássa a nagymama az unokáit, vagy legalább is ne legyenek kettesben?

Figyelt kérdés

Most hétvégén eléggé összeveszett a párom az anyjával és a féltestvérével.Ők alapból olyan lángragyúlós természetűek és kitudják verni a balhét.Az anyja állandóan oltogat és a nővére is tiszta dinka és tuti nem bírja a fejem,pedig sose beszéltem vele csúnyán, de őt mindenkibe beleköt.Ekkor eszembe jutott h. mi lesz ha gyerekünk lesz?Én nem szivesen vinném el hozzájuk,mert alapból nem szivesen találkozom velük, de a még nem létező gyerekemet is előre féltem tőlük.Az párom apja jó fej és vele semmi bajom és ő is tudja h. milyen rossz természetűek a családja női tagjai.

Tudom még korai aggódni,de azért érdekel h. ilyenkor mi van?25/l

2010. okt. 18. 12:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Jogilag: kérhetnek láthatási jogot, de nem vagy köteles beengedni őket a lakásodba.

Én a legegyszerűbb utat választanám: én nem megyek, hozzánk se jöhetnek, de a párom viheti a gyereket, amikor csak akarja. Szerintem az nem sűrűn lenne nálatok... De azzal már nem tudnának mit kezdeni, ha mondjuk havonta egyszer átviszi a gyereket egy óra hosszára. Mivel ő vinné, nem is nagyon tudná egyedül hagyni őket, igy ez a gond is megoldódna...

2010. okt. 18. 14:51
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi!Lehet ez lesz!
2010. okt. 18. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!