Van ahhoz jogom, h. ha nem szeretném akkor ne lássa a
nagymama az unokáit, vagy legalább is ne legyenek
kettesben?
Figyelt kérdés
Most hétvégén eléggé összeveszett a párom az anyjával és a féltestvérével.Ők alapból olyan lángragyúlós természetűek és kitudják verni a balhét.Az anyja állandóan oltogat és a nővére is tiszta dinka és tuti nem bírja a fejem,pedig sose beszéltem vele csúnyán, de őt mindenkibe beleköt.Ekkor eszembe jutott h. mi lesz ha gyerekünk lesz?Én nem szivesen vinném el hozzájuk,mert alapból nem szivesen találkozom velük, de a még nem létező gyerekemet is előre féltem tőlük.Az párom apja jó fej és vele semmi bajom és ő is tudja h. milyen rossz természetűek a családja női tagjai.
Tudom még korai aggódni,de azért érdekel h. ilyenkor mi van?25/l
utolsó köszi, h. megérteszz.Amúgy mondom én nem akarom tiltani, csak kettesben nem hagynám őket,de ezt már leírtam egy párszor, szóval felőlem láthatják csak nem engedném vigyázni rájuk és a párom is egyet ért velem, szóval nincs ilyen h. egyoldalu a dolog.AMúgy ha az lenne h. én nem vagyok akkor arra szól a keresztszülői "felelősség".Valszeg olyan keresztszülei lesznek a gyereknek akikben megbízok és családtagok.Nekem is van tesóm és valszeg a keresztanyja ő lesz, úgy ahogyan én vagyok az ő gyerekének.A páromat nem tíltom a szüleitől, ő maga nem szeret velük lenni(kivéve az apja)se az anyját de a féltestvéreivel nem találkozik szivesen,mert mindig csak veszekedés van.A testvéri szeret is azért rossz köztük,mert csak féltestvérek és a lányok a páromra féltékenyek,de ez egy másik dolog.Szóval a lényeg h. lehet szeretni fogják a mi gyerekeinket,bár a nővére maga kérte h. felejtse el őket örökre...na meg sokszor fenyegette már a páromat.Szóval ezért gondoltam h. az én nővéremés családomnál szivesebben tartanám a gyerekemet,mert nálunk ilyen sose volt, még testvérekközött is nagyon jó a viszony.A párom még Karácsonykor is kötelezöből megy át,nem azért mert anniyra szivesen van ott.
2010. okt. 18. 13:48
12/22 anonim válasza:
Csak annyit: majdan neked is ilyen menyed v. vejed legyen! Már most látszik, milyen sárkány anyós leszel.
2010. okt. 18. 13:53
13/22 A kérdező kommentje:
én várom a gyerekem párját és én biztos nem fogom megutáltatni magam.a párom anyja éás növére is ok nélkül utál,mert én mindig normális voltam velük és so mondtam nekik semmi rosszat, egyszerűen a párom testvére már kicsi koruk óta nem bírják a páromat, az anyjával meg szintén már előttem nem volt jóban, csak h. én is a képbe kerültem így most már rám is tudnak rosszakat mondani.Ja és érdekes az apja mindig normális volt velünk,pedig nem beszéltem vele többet mint az anyjával.Azt nem tudom én milyen anyós leszek,de én alapból nem vagyok"sárkány"ahogyan azt írja valaki.a párommal is kedves vagyok és nem tartom rövid pórázon.Bár szerencsére nem is kell,mert nem az a nagyon elmenős tipus, ha megy valahova én is mehetek vele ha akarok.Amúgy mondom a párom se szeret az anyjával találkozni, akkor miért érti mindenki félre azt amit írok?
Nem csak rólam van szó.Egyszerűen 1 kérdés érdekelt és van aki tudott is segíteni,de azt még mindig nem tudom, h. elég ha csak látják vagy kettesben is kell hagynom őket, illetve a féltestvérnek mennyi joga van?
2010. okt. 18. 14:05
14/22 A kérdező kommentje:
13:53-nak csak anniyt, h. én sose kívántam senkinek rosszat, neked sem!Szóval kérlek te se kérj olyat amit te nem szeretnél h. neked kérjenek!
Nem tudom milyen lesz majd a gyerekem párja,de mivel én nyugodtam természet vagyok, valszeg nem leszek sárkány sem,mert én kerülöm a konfliktusokat és nem szeretek veszekedni, sőt inkább lelkizős vagyok.Ha velem veszekszik valaki ok nélkül,akkor nem fogok lesüllyedni a szintjére és kiabálva visszavágni, hanem inkább ráhagyom.Legyen boldog ha neki az jólesik h. kiabál.
2010. okt. 18. 14:08
15/22 anonim válasza:
Az unoka születésekor nagyon meg tudnak változni a nagyszülők is.Előre ezt még nem tudhatod. Te is máshogy gondolkodsz, ha babád lesz.
2010. okt. 18. 14:14
16/22 anonim válasza:
Ahhoz lenne, hogy ne legyenek kettesben.
2010. okt. 18. 14:25
17/22 anonim válasza:
Majd figyeld meg nagymama szíve meglágyul, ha meglátja a babádat annak idején.Ismerek én is ilyen harsány nőszemélyt, de az unokájáért él-hal.
2010. okt. 18. 14:27
18/22 A kérdező kommentje:
köszi.hát remélem,mert elég elviselhetetlen ez a balhé köztük, bár a párom anyukájának van már unokáj,de ő állítólag régen is ugyan ilyen veszekedős volt és a növére is ilyen lett. apárom is az,de ő örökölt egy kis önuralmat az apjától.Szóval nem reménytelen eset.A nővérére meg már sokan mondták h. orvosi eset,mert ilyen tipusú embert csak filmekben láttam, szóval ha nem szinészkedik akkor tényleg orvoshoz kellene vinni(ezt most nem rossz indulatból mondom),de most hétvéén a párom nem engedett egyedül a közelébe,mert féltett, h. megüt vagy szétszedi a fejem a nővére.
2010. okt. 18. 14:27
19/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, igazából h. a párom anyja és a nővére is engem hibáztat h. én nem lágyítom meg a párom szivét, h. kedvesebb legyen velük,de az a baj h. ők sem veszik észre magukat és ők kezdeményezik és provokálják ki a veszekedést és emiatt még ok nélkül velem is hajba akarnak kapni,mer h. az én felelősségem lenne h. köztük jó legyen a viszony(bár ezt nem értem,mert pont azt vallom h. ez az ő kettöjük/hármojuk ügye)én nem akarok közvetítő lenni.Előttem is rosszban voltak és utánam is abban lesznek ha ő maguk nem akarnak változtatni.A párommal jól el tudtam ezen beszélni,de ha ők hárman összekerülnek, olyanok mint az ovodások akiket legszivesebben a sarokba ültetnék,de sajnos a promon kívül senki sem hallgat meg,mert a többiek nem kiváncsiak rám bár zaklatni azt tudnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!