Ki mennyi idősen költözött el a szüleitől? Vagy az idősebbek esetében a gyerekek mennyi idősen költöztek el otthonról?
Nővérem 18 évesen egyetem miatt, aztán azután sem költözött haza, vőlegényével lakik.
Én, mivel a lakás elég nagy az egyetem befejezéséig még itt laknék, aztán én is költözöm barátnőmmel.
Szerintem nem az szakít szét egy családot, hogy elköltöznek(nyilván a fizikai távolság nehezít). Vannak haverjaim akik 18 évesen elköltözek, de szívesen járnak haza.
A fiam 19 éves, idén kezdte az egyetemet. 6000 km a távolság, nyilván nem jár haza hétvégente. Hogy egyetem után hogy lesz az majd kiderül.
A kicsi még itthon, gimnazista.
21 éves volt, a barátjához költözött (már a férje), akkor még nappalira járt egyetemre a lányom. Én azt hittem, végig itthon lakik majd, amíg nappalis (Bpesten lakunk, és ide járt egyetemre). De aztán így alakult.
Nagyon-nagyon fura volt először, pedig minden héten hazaugrott egy kávéra, egy kis beszélgetésre.
Kérdező, nem hull szét a családod, és meg fogod szokni a gyereked hiányát.
(Az enyém azóta már tízezer kilométerre lakik a férjével, az ember szépen hozzáedződik a dolgokhoz:)
21 voltam, mikor VÉGRE leléphettem.
Mostohaöcsém 30 ő még mindig otthon él, szerencsétlen - totál helikopter az anyja, teljesen rátelepszik.
24 évesen költöztem el, mikor összeköltöztünk a párommal
32/N
En 26 evesen koltoztem el.
Te mikor koltoztel el? Gondolom te is huszonevesen mint ahogy az emberek tobbsege. Ez az elet rendje hogy felnottkent az ember onallo akar lenni.
Az osszes baratom 30 eves kora elott kulonkoltozott, van aki mar 20 evesen sem lakott az anyjaval.
"van aki mar 20 evesen sem lakott az anyjaval"
Mintha ez olyan nagy érdem lenne...
Teljesen mindegy, hogy ki hány évesen költözik el, nem az életkortól függ, hogy jó döntés-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!