Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mennyi idősen költözött el...

Ki mennyi idősen költözött el a szüleitől? Vagy az idősebbek esetében a gyerekek mennyi idősen költöztek el otthonról?

Figyelt kérdés
Az én lányom 22 éves, most költözik el. Nagyon nehezen tudom ezt lelkileg feldolgozni, úgy érzem , hogy széthullik a családom.
2023. szept. 24. 19:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
9-eshez hasonlóan, gyakorlatilag 18 évesen kiköltöztünk tesómmal, hiszen a hét nagyobb részét már az egyetemi városainkban töltöttük. Tesóm ezután összeköltözött az akkori párjával, én végül 25 évesen költöztem el végleg, amikor felköltöztem munka miatt Pestre.
2023. szept. 24. 21:09
 12/29 anonim ***** válasza:
89%
22 évesen költöztem albérletbe. Nem volt külön szobám, anyámmal laktunk a nappaliban, apám meg a kisszobában. Anyám ki volt borulva,nem értette meg, hogy nekem ez így nem állapot.
2023. szept. 24. 21:23
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
27,5 évesen költöztem el szüleimtől. Mind hármunknak nehéz volt eleinte. De így közel 10 év távlatába azt mondom hamarabb kellett volna meghoznom ezt a döntést. Szüleim akkor nagyon ellenezték elköltözek, de most már beletörödtek.
2023. szept. 24. 21:43
 14/29 anonim ***** válasza:
58%
Legidősebb testvérem 19 évesen kollégiumba, de fősuli után otthon lakott kb. 33 éves koráig, akkor gyűlt össze egy garzonra való. A nővérem 27 éves volt, de később a lakáshiteles problémák miatt 2 évre visszaköltöztek a férjével és a kisfiukkal, amíg rendezték a soraikat. A legkisebb testvérem 22 évesen költözött el, hogy közelebb legyen a városi pezsgéshez. Én 28 évesen költöztem a férjemmel... a nagyszüleim lakásába, ami ugyanúgy a szülői házban van. A rezsi, kerti munka és hasonlók így több felé oszlanak, és félre is tudunk tenni (más történet, hogy amilyen ütemben teszünk félre, úgy nőnek az ingatlanárak is).
2023. szept. 24. 22:03
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk ez ilyen családi vonás, anyukám is 19 éves volt mikor elköltözött, és én is.

Ahogy a szülés is, 26 évesen lett nagyim is, anyukám is, és én is anyuka :D

2023. szept. 24. 22:05
 16/29 anonim ***** válasza:
68%
19 évesen de én a szomszéd településre szóval így könnyebb volt
2023. szept. 24. 22:24
 17/29 anonim ***** válasza:
58%
22 évesen teljesen normális, hogy költözik.
2023. szept. 24. 22:43
 18/29 anonim ***** válasza:
64%

18 voltam. Szüleimtol 300 km-re költöztem. Munka mellett végeztem az egyetemet.

A lányom most 15 éves. Szerintem ő is korai kirepulo lesz. Ez az élet rendje.

2023. szept. 24. 22:52
 19/29 anonim válasza:
84%
Én most tervezek külön költözni, barátommal összebútorozni, egy városban maradok szüleimmel/nagyszüleimmel, így nem hiszem hogy túlzottan megviseli őket a dolog. 24 éves vagyok. Kollégium miatt laktam már külön, de szinte minden hétvégén hazajártam.
2023. szept. 24. 23:37
 20/29 anonim ***** válasza:
72%
Èn 22 voltam,arra leszek kíváncsi,hogy a fiam mikor költözik el mert túlzottan önàllósàgra törekszik,most lesz 4 éves 🙂
2023. szept. 24. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!