Hogyan mondjam meg a nővéremnek, hogy ideje lenne
visszaadni a pénzt?
Figyelt kérdés
Nem valami nagy összeggel tartozik, nekünk mégis szükségünk lenne most rá, volt egy csomó váratlan kiadásunk.
Megkért, hogy rendeljek valamit a gyerekének, amit meg is tettem, azt mondta, hogy amint kap fizetést már adja is oda az árát. Számomra ez nagyon kellemetlen, hogy nekem kell futnom a pénzem után. Gondolom, esze ágában sincs visszaadni.
Nem kell magyarázkodnod. Ő kért kölcsön tőled, nehogy már neked kelljen megindokolnod, miért kéred vissza a pénzt.
Azzal a válaszolóval értek egyet, aki azt írta: normális hangnemben kérdezd meg, mikor kap fizetést és emlékeztesd, hogy még tartozik a játék árával.
2023. szept. 24. 12:00
12/32 anonim válasza:
10-es!
Nagyon kemény vagy! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. szept. 24. 12:06
13/32 anonim válasza:
12-es a 10-es megint az a magát mesterséges intelligenciának valló gyökér, aki itt szórakozik.
2023. szept. 24. 12:17
14/32 anonim válasza:
Több dolog is sántít
Minek adsz kölcsön olyannak, akitől arra számítasz, hogy nem kapod vissza
Eleve miért feltételezed, hogy nem adná vissza.
24. van, fizetést, majd bő másfél hét múlva fog kapni, előre megmondta, akkor fogja visszaadni. Tudtad milyen feltételekkel és mikor látod majd viszont a pénzed.
Ettől függetlenül nugodtan megmondhatod neki, hogy oldja meg valahogy, neked előbb van szükséged a pénzre.
Anyuéknak meg jár a pacsi, hogy ilyen jól sikerült a pénzügyi nevelés mindkét gyereknél
2023. szept. 24. 12:20
15/32 anonim válasza:
Csak abból állapítottam meg, hogy a 10-es ömlengés (11.59)) nem a Chat GPT, mert van benne durva helyesírási hiba.
2023. szept. 24. 12:45
16/32 anonim válasza:
Egyenesen és egyértelműen.
2023. szept. 24. 12:46
17/32 anonim válasza:
Na engem érdekel ezek után a válaszok után, hogy akkor hogyan fogod megmondani? Kinek a válasza lett a befutó?
2023. szept. 24. 12:52
18/32 anonim válasza:
Persze te ismered a nővéredet, ő lehet, hogy direkt sunnyog, de én pl simán képes vagyok ilyeneket elfelejteni. Múltkor az albérletem tulaja írt rám kb 15-én, hogy miért nem utalom a bérleti díjat... Hát égett a pofám rendesen, eszem ágában nem volt nem fizetni, vagy ilyenek, csak elfelejtettem...😵💫
2023. szept. 24. 13:02
19/32 anonim válasza:
Ugyanez volt.Többször adtam, eleinte megadta amint kapott fizetést legutóbb 100ezret adtam kölcsön.Megvártam a hó 10.napját és kértem a pénzem.Úgy tett hogy ne féljek úgyis visszaadja nem lopja el meg a párja úgy tett hogy bunkó vagyok hogy a saját testvéremtől kérem vissza a pénzem.Igen visszakérem mert kölcsönadtam, és igenis én is ugyanúgy megdolgozom a pénzért nem az égből hullik és igenis megkell élnem valamiből.Azóta megromlott a kapcsolatom a nővéremmel több okból is, nemis bánom.
2023. szept. 24. 13:02
20/32 anonim válasza:
19es vagyok.Hozzáteszem hogy nyugodtan kérd a pénzed kedvesen megmondod hogy szeretnéd ha megadná azt a pénzt amiből te megrendelted a gyerekének a játékot.Ha besértődik akkor így járt.Ne érezd magad kellemetlenül
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!