Ez már a "vég kezdete" a nővéremnek?
Ha nem fogja fel józan ésszel a határt ember és állat között, akkor bajosan tudsz rajta segíteni.
Az elválásának oka nem ez a szokása volt?
Neked ehhez mi közöd?
A szabadság szoban benne rejlik a lényeg, mindenki arra fordítja, amire szeretne, amiben szabadnak érzi magát.
Az étkezése szinten magánügy, elég sok vegetáriánus el a földön, nem halnak éhen.
A lakása rendben tartasa szinten az ő dolga, döntése, azt enged be, akit akar. Ha te húzod a szádat, gyanítom előbb leszel kirakva, mint a malacok.
A kérdező nem lesz onnan kirakva, mert nem ott lakik, ahol a nővére.
Olvasd: "Amikor pedig egy reggel mentem..." - írja a kérdező.
Vendégként is kirakható.
Én se tartom egészségesnek, leginkább a malacokkal alvást, de ehhez nekem semmi közöm, és a kérdezőnek se, hiába a testvére. Amíg másnak nem okoz kart, addig nincs beleszólás. Ha magának okoz, lehet segíteni, de ez a kérdésből nem derült ki, hiszen munkája van, a szabadságát áldozta rá, arrol pedig egy mukkot nem írt a kérdező, hogy ne lennének emberi kapcsolatai. Feltételezem a menhelyen emberek is vannak, akikkel van kapcsolata, különben nem bíztak volna rá 2 állatot. (A menhelyek zöme nem ad ki akárkinek állatot)
Az, hogy mennyit önkénteskedik és hol, hogy van-e párja, hogy akar-e ismerkedni, hogy eszik-e húst, ez mind-mind az ő dolga.
Az, hogy a malacokat beengedi az ágyba, azzal az állatoknak sem tesz jót:(
Nem az állatokkal való önkénteskedésről / vegetarianizmusról stb. kellene "lebeszélni", inkább az állatokkal való helyes bánásmódot kellene neki megtanítani és kicsit nyitottabbá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!