Mit tennél ha gyermeked születése után 8 évvel kiderülne, hogy a kórházban elcserélték egy másik gyermekkel?
Én először megtudnék minden adatot a valódi gyerekemről és meglesném őt, kíváncsi lennék rá, milyen is.
Majd éjszakákat nem aludnék az izgatottságtól.
Mivel az eddig nevelt gyermeket is úgy szeretném mint a sajátomat és Ő is anyjának hinne, ezért nagyon meggondolnám, hogy eláruljam -e a titkomat. Ezzel a nevelt gyerekemnek is ártanék. Mert mi van, ha az igazi anyja visszakövetelné? Vajon milyen élete lenne ezután? szegény hogy dolgozná fel az új családot?
Én azt hiszem, hogy alaposan felkutatnám, hogy a vérszerinti gyerekem milyen körülmények között él, milyen családban és ha semmi ellenvetésem nincs ellene, akkor csak felnőtté válásukkor mondanám el az igazságot.
Én hagynék mindent úgy, ahogy van.
Nem is értem, a sok vérb*zi hogy gondolja, hogy csak úgy belerondítanának mindkét gyerek életébe. Egy nyolcévesnek magyarázhatod a DNS-t meg a genetikát, csak azt fogja fel, hogy egy vadidegen vagy, és el akarod venni a családjától. A "nevelt" gyereknek meg mit mondassz? Köszike, szép volt, jó volt, de most menjél szépen a nénivel? Pff.
Nalunk ez az eset biztos nem all fenn. Vegig velem volt a fiam. 5-kor megszuletett, delutan 16-kor elhagytam a korhazat. Addig le se hunytam a szemem, es vegig velem volt a gyerek.
Egyebkent imadom a Szuletett felesegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!