Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha gyermeked...

Mit tennél ha gyermeked születése után 8 évvel kiderülne, hogy a kórházban elcserélték egy másik gyermekkel?

Figyelt kérdés
Megkeresnéd a saját gyermeked, vagy megkímélnéd a másik anyukát attól a fájdalomtól?
2010. okt. 17. 17:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
45%

Ne szop.ass már:O Juanita? Jesszus.de hát tök úgy néz ki mint ..szóval Solis.

és mutatták már az igazi lányukat?

2010. okt. 17. 18:26
 22/36 anonim ***** válasza:
45%
és egyáltalán most mit akarnak tenni?:O
2010. okt. 17. 18:27
 23/36 anonim ***** válasza:
73%
Semmit. Mostmár nem az a gyerekem akit szültem, hanem akit neveltem. A másik csak egy idegen, akinek nem karnám megzavarni az életét és nem vállanám be az anyját se... ki tudja mit akarna a gyerekemtől ezek után?
2010. okt. 17. 18:27
 24/36 anonim ***** válasza:
45%
Carlos arra "kényszerítette" a gabyt h irjon alá egy nyilatkozatot h nem keresik a másik gyereket. A Gaby bár alá írta de rávette Bobot h segítsen megkeresni-azt mondta nekih Carlos is tud róla ás ő is ezt akarja.?eg is találták a családot és Bob mondott vmi olyasmit a Carlosnak h lehet h lezsnek gondok, Ekkor tudta meg Carlos h Gaby mégis meglereste a családot,és azt mondta a Gabynak h ha elveszik tőlük Juanitát akkor azt soha nem fogja neki megbocsátani
2010. okt. 17. 18:30
 25/36 A kérdező kommentje:
hát igen . pedig elcserélték mert részeg volt a nővér vagy hogyan.. és most derült ki vmi vércsoport miatt mert h carlosnak meg gabinak kizárt h ilyen vércsoportú legyen a gyermeke .. :S és aláirta vmilyen szerződést h nem keresik meg ... de gabi boltba ment vásárolni és mindig azon gondolkodott h melyik lány lehet az ő gyermeke és ezért nyomozót fogadott és megtalálták a lányt de ennyi volt csak ... többi majd köv részben .. óó nekem könnyezett aszemem =(
2010. okt. 17. 18:30
 26/36 anonim ***** válasza:
27%

én rendesen sokkot kaptam:O

hát ilyet már:( szegény Gaby, Carlos és szegény Juanita:(

Melyik rész ez? Várj 7. évad, akkor ez az amiben Vanessa W. van már?

2010. okt. 17. 18:33
 27/36 A kérdező kommentje:
7. évad igen... ha akarod megnézheted küldök torrentet :D ha nincs :D
2010. okt. 17. 18:33
 28/36 anonim ***** válasza:
45%

Igen,7. évad :) Vanessa W. nagyon jó benn :)

az jó volt mikor kiderült h Juanita vércsoportja más. A nővér olyasmit mondott gabynak h ha Carlostól van a gyerek akkor nem lehet aza vércsoportja,a Gaby meg azt hitte h megcsalta 8 évvel ezelött a Carlost,és be próbálta neki adni h betegsége van aminek a neve sexomnia :)

2010. okt. 17. 18:35
 29/36 A kérdező kommentje:
jaa sexomnia h álmában mindegykivel de szexel XDDD
2010. okt. 17. 18:36
 30/36 anonim ***** válasza:
63%

uhhh torrentet nem akarok, mert most lelassították a mobilnetem, csak rész számot adj, aztán úgy rákeresek:)

Ajjjj tudtam am,hogy valakit elcseréltek, bár csak a tívícvájjal haladok, de azért nemtudom...másra gondoltam...mondjuk vagy a Preston(mert olyannyomi) vagy esetleg Danielle

2010. okt. 17. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!