Ezek normális dolgok a családban vagy csak nekem tűnik soknak?
Egyik ismerősöm családjáról van szó.
Apuka beszólogat a 25 éves fiának, hogy még mindig nem volt barátnője és szűz. A lányával meg úgy beszél mint egy szellemi fogyatékossal, mert véletlenül a szemébe fújta a hajlakkot, ilyen lenézően, lassan mondja neki, hogy "Kislányom, a hajlakk nem azért van hogy a szemedbe fújd, azt a hajadra kell". Anyuka viszonylag normális, bár nem ő nála vannak a gyerekek (már nagyobbak voltak (15 és 17 évesek), amikor elváltak). Az idősebbik gyerek (a 25 éves fiú, akit fentebb írtam) mindenkivel tök jól elbeszélget, elő tudja adni magát, de sokszor mond kínos dolgokat, amikből úgy vágja ki magát, hogy valamit beszól az apjának, és az apja a fent említett módon vág vissza ("25 éves vagy és szűz a pömpölőd"), ami még kínosabb. Az anyukának van új párja, az apukának azóta nincs senkije.
Hát jó, azért az nem túl szerencsés, hogyha valakinek 25 évesen nem volt senkije, mert behozhatatlan hátrányban lesz azokkal szemben, akiknek volt.
De inkább itt nekem az apuka szúrt szemet, hogy ezzel cseszteti.
Apuka hozzáállása fura. Szex terén minden tanulható, már csak egy türelmes társ kell neki.
Nem kell azért a fél városon végig mennie.
Valaki magyarázza már meg, hogy miért kell végletekben gondolkodni? Vagy 25 éves szűz, vagy végig ment az egész városon.
Az én páromnak is csak két barátnője volt előttem, egyéjszakás kalandja nem volt.
Egy 25 év körüli nő se vágyik tanítgatásra, meg türelemmel várakozásra, bénázásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!