Ne szóljak bele, amikor van közöm hozzá? Ezt hogy gondolják?
Figyelt kérdés
Folyton azt kaptam, amikor véleményt nyilvánítottam, valamelyik oldalra álltam, vagy csak csitítani próbáltam a kedélyeken, hogy "ne szólj bele, mert te gyerek vagy". Főleg apától kaptam ezt, de hát hogyne szólnék bele olyan dolgokba, amik engem is érintenek? Pl.: kora reggel anyám felkelt a csapkolódással, vagy nagyanyám a születésnapi ünneplésemen elrontja a hangulatot? Olyanba, ami nem rám tartozik, nem szólok bele (pl.: egy házaspár veszekszik), de amikor engem is érint - belekevernek, zavar, rám tartozik -, abba beleszólok, és mindenkitől azt kapom, hogy ne szóljak bele. Eddig az volt, hogy még gyerek vagyok, most meg az, hogy fiatal.2023. szept. 8. 15:29
11/11 anonim válasza:
Kérdező, nagyon egyszerű, megmondod, hogy leszarod ki mit szól, többet nem fogod családi körben megünnepelni a szülinapodat, se más ünnepedet, ha az alapvető emberség ilyen szinten magas iskola, még egy ünnep napon. Csókolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!