Szerintetek van jövője a kapcsolatomnak a barátommal?
Valahogy én sem látom értelmét.Ilyenkor az emberek többsége szeretne már kilépni a családi fészekből.
Párjával élni és közös gyerekre felkészülni.Főleg 30on túl.Már benne van a korba.Fura nekem a férfi szándékai nem tetszenek.
Hát ezt vele kell megbeszélned, mielőtt bárhogy is döntessz. Mondd el neki a terveid a jövőről, hogy mit szeretnél. Ha neki ez nem fér bele, akkor feleslegesen pazarlod az időd. De az is lehet, hogy meggondolja magát, és egyből hozzád szeretne költözni. :)
Sok sikert!
(amúgy nem értem, épp ma olvastam, hogy a fiatalokat (20-25) éveseket egyre többen lebeszélik a gyermekvállalásról, házasságról, mert 4-5 évet bizonytalannak éreznek. Aki harminc fölött van, és nem történik semmi 5 év után azt meg "Menekülj" tanácsokkal látják el. Szerintem négy-öt év később is ennyinek számít, és mint látom a 30 év felettieknek sokkal inkább nehezebb komoly kapcsolatot összehozni, mert az érettebb férfiak azok, akik nem akarják lekötni magukat...)
Bocsi az OFF-ért, csak úgy kijött, mert megfigyeltem más kérdéseknél a válaszokat és na... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!