Csak én nem szeretek haza járni?(hosszabb időre)
27/F. Távol dolgozom az otthonomtól, ahol laknak a szüleim. Szerencsére ahol vagyok elég patent a szállás, és nem kerül sokba se. Legutóbb úgy jött ki a lépés, hogy 3 hétre haza jöttem, de alig bírtam ki ennyi időt . Kettő dolog van meg amikor messze vagyok és épp nem dolgozok :
1. Csend
2. Pihenés
Amennyi rosszindulatú ember van itt gyakorin(tisztelet a kivételnek) , már nem tudom, hogy mit írjak, hogy azok az emberek ha válaszolni akarnak ne forgassák ki a szavakat, tehát, ha nem 100% precizitású a fogalmazásom, elnézést kérek a rendes emberektől.
Tehát nem idősek a szüleim, de nagyon maradiak. Itthon sokkal stresszesebb vagyok, mint amikor oda vagyok, ők nem értik meg, ha az ember nem tud pihenni( a zaj miatt nagyrészt,amit ők generálnak, de az sem számít ugyebár) és mi az, hogy te délután alszol, vagy ha van merszed mondjuk délelőtt 10-ig aludni(egyébként is ritka esetek ezek), nem számít,egyből megjegyzést tesznek rá csinálj valamit mindig kivétel nélkül ,arra nem gondolnak, hogy talán itt tudnám magam igazán kipihenni, de tesznek rá(konkrétan tesznek rá , mert már beszéltem velük ezekről a dolgokról. Egyik fülön ki másikon be
Ráadásul ezek miatt a dolgok miatt, egész itthon létem alatt depresszív állapotban voltam. ) .Más is jár ebben a cipőben, vagy hasonló helyzetben? Velem van a baj, hogy ezt írom, gondolom? Most komolyan sz@rrá dolgozom magam távol innen,hiába néztem haza és aztán mégis azt vártam, hogy menjek vissza végre, mert ott az a pár nap melók közti nyugalom hiányzik?
És tudjátok miért sok ez nekem? Mert olyan érzés ez mintha kihasználnának, mikor haza jövök csináljak meg mindent vegyek meg mindent,(nem vagyunk szegények). Ezek a dolgok így együtt ez nagyon sok.
És a "vicces" az, hogy sokszor a minden sem elég...
Lehet úgy döntök hosszabb ideig távol leszek az "otthontól", mert számomra az otthon a nyugalmat jelenti. Nem ezt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!