Szerintetek bunkó dolog ilyet kérni?
Most nem a megnövekedett rezsi a baj, hanem az, hogy én a haveromat hívtam ide, nem őt és a barátnőjét.
valahogy így átfogalmazva.
ez nem bunkóság..magyarázd el neki a problémád ugy h a barátnője is ott van hogy ne tünjön ugy h a háta mögött és kérd meg h kicsit kevesebbet legyen ott mert ez már zavaró.
hát, én megmondanám neki hogy ha ideköltözik a csaj, fizessen albérletet is :D
de ha tényleg olyan kevés a hely, nyugodtan megmondhatod neki hogy 2 személyes a lakás, nem 3 :)
Ez nem bunkóság :D :P
Mondd meg neki hogy vagy kevesebbet van itt a csaj,vagy ő is mehet. Ha meg nem tetszik neki viszlát !!
Én nem teketóriáznék,kerek perec megmondanám neki.
Ott mos ? Az szép. xD
Nem savanyu a szolo, egyreszt egy hosszabb kapcsolat utan vagyok, es most k.vara elvezem a szabadsagot, masreszt beleszolasi jogom van, ugyanis a szerzodes ugy szol, hogy 2 fo lakhat a lakasban, ha 3 napnal tobbet van valaki egyhuzamban, akkor jelezni kell a tulajdonosnak. Masfelol pedig en fizetek havonta sulyos osszegeket, nem a csaj, tehat van beleszolasi jogom.
Hogy miert zavar a csaj jelenlete? A lakas kicsi, masfel szobas, 30 negyzetmeter. Ezeket a lakasokat 1 emberre terveztek, 2-en eppen elferunk. Harman egyszeruen sokan vagyunk, raadasul ismetlem, a tulajdonos 2 embernek adta ki a lakast, nem 3-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!