Hogyan tudnék változtatni az életemen? (kifejtem)
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok. Dolgozok, van hol laknom, ebből nincs problémám. Viszont évente 1-2-szer kifordulok magamból(pl mint tegnap). Ilyenkor összegyűlnrk a gondok és itallal vezetem le. A gond ott kezdődik, hogy emiatt (mivel ritkán iszok és nem bírom a piát) olyanokat csinálok amiket nem szeretnék és másnap fel se tudom dolgozni. félre ne értsétek nem emberekkel kötekedek, hanem mondhatni randalírozok. Hála a jó égnek barátaim mellettem állnak, de egyszerűen nem tudom az okát. Ők azt mondják hogy egy normális párkapcsolat kellene nekem de én nem tudom. Egyszerűen nem tudom levezetni a feszültséget és gyűjtöm magamba és ha meg úgy van egyszerre kiadom. Pszichológus ezen tudna segíteni? Vagy módszer rá? Most is rohadtul ég a pofám már a tegnapi miatt és egyszerűe szar érzés, hogy nincs értelme felkelni reggelente. Elnézést ha nem figyeltem a helyesírásra, de rohadtul másnapos vagyok.2010. okt. 16. 10:07
11/11 A kérdező kommentje:
Ez mostanság jött elő. Új meló (bár ez nem lesz sokáig mert kaptam egy jobb lehetőséget) lenulláz. Reggel kelek, délután haza jövök hullafáradtan, heti kétszer elmegyek edzeni és kb igy telnek a hétköznapjaim. A hétvégék elmennek mivel barátaimmal elvagyunk. És igen, zavar az is ahogyan ilyenkor vislekedek, szégyenlem magam és próbálom összeszedni a gondolataimat. Régebben elvoltam voltak terveim, ami most megtorrpant. 2 évig gyűjtöttem a pénzem, hogy megvehessem "álmaim autóját", de közbe jött a lakásvásárlás(külső nyomásra). Persze nem ért kudarcként de fiatal fejjel még jobban örültem volna annak:). MIndegy mert most megint rajta vagyok a témán. Talán ha megint a melóba temetkezek jobb lesz.
Ui.:köszönöm a válaszotokat!
2010. okt. 16. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!