Hogyan tudnék változtatni az életemen?
Alapvetően visszahúzódó, csendes lány vagyok, ezt midig mindenkitől megkaptam még a családom tagjaitól is. Nincsenek barátaim, akik voltak azoktól külön váltam, nem keressük egymást már 4,5 éve. Az iskolában kigúnyoltak mindig. Még fel is tudnám dolgozni ha az anyám nem önne mindig azzal, hogy nincsenek barátaim, nem járok sehova. De az a legfájóbb hogy ezt mindenkinek elmondja. Szerintem ez az én saját magánügyem tartozik a külvilágra. Lelkileg összevagyok törve, már évek óta ami nem tud begyógyulni.
Most van egy fiú akivel lehet hogy összejövünk, vagyis remélem, boldog vagyok vele még sose voltam ilyen boldog. De nem merem elmondani neki hogy milyen lelki sérüléseim vannak. Új életet szeretnék kezdeni, el szeretném felejteni a múltat, de nem tudom hogy kezdjem el.
Először is úgy kezd, hogy elmondod a fiúnak őszintén az érzéseidet, sokkal jobb lesz úgy belemenni a kapcsolatba, hogy őszinte vagy vele. Ha nagyon úgy érzed, hogy szóban nem tudod neki elmondani, akkor írj neki egy levelet, ez olyan személyhez szóló.:)
Tudom, hogy nehéz úgy élni, hogy nincsenek barátaid és édesanyád nem hogy támogatna hanem kiteregeti a magánéletedet a külvilágnak. Neki is el kéne mondanod, hogy ez elég sz*rul esik neked.
Ne gondolj folyton a múltra a sérelmeidre és arra hogy kigúnyoltak. Vedd tudomásul, hogy ez már a múlt és azok azok barátok akik eltűntek új életet kezdtek nélküled.
Próbálj meg új barátokat szerezni tudom, hogy nem könnyű.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!