Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék változtatni az...

Hogyan tudnék változtatni az életemen? (kifejtem)

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok. Dolgozok, van hol laknom, ebből nincs problémám. Viszont évente 1-2-szer kifordulok magamból(pl mint tegnap). Ilyenkor összegyűlnrk a gondok és itallal vezetem le. A gond ott kezdődik, hogy emiatt (mivel ritkán iszok és nem bírom a piát) olyanokat csinálok amiket nem szeretnék és másnap fel se tudom dolgozni. félre ne értsétek nem emberekkel kötekedek, hanem mondhatni randalírozok. Hála a jó égnek barátaim mellettem állnak, de egyszerűen nem tudom az okát. Ők azt mondják hogy egy normális párkapcsolat kellene nekem de én nem tudom. Egyszerűen nem tudom levezetni a feszültséget és gyűjtöm magamba és ha meg úgy van egyszerre kiadom. Pszichológus ezen tudna segíteni? Vagy módszer rá? Most is rohadtul ég a pofám már a tegnapi miatt és egyszerűe szar érzés, hogy nincs értelme felkelni reggelente. Elnézést ha nem figyeltem a helyesírásra, de rohadtul másnapos vagyok.
2010. okt. 16. 10:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj el néha edzeni vagy bokszolni. Vagy egy bokszzsákot vegyél.
2010. okt. 16. 10:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszolóhoz még annyit fűznék hozzá, hogy egy jól megválasztott sport, hobbi, vagy rendszeres edzőterem látogatás mellett valóban sokat segítene a feszültséged levezetésére, ha lenne rendszeres, normális szexuális életed is.

Valószínűleg nálad az alkohol oldja azokat a feszültségeket, gátlásokat, stresszes állapotot, amiben nap mint nap élsz és az is lehet, hogy észre sem veszed, hogy állandóan elfojtasz magadban valamit.

Józanul fegyelmezed magad, folyamatosan kontrollálod a viselkedésedet, de az alkohol előhozza azt az énedet, amit józanul folyamatosan elnyomsz.

Az én párom pl egy nagyon temperamentumos, energikus férfi, de olyan a munkája, ahol folyamatosan "viselkednie" kell, ezért esténként pl eljár futni.

2010. okt. 16. 10:24
 3/11 anonim ***** válasza:
ugyan már, évente 1-2-3-4-szer szerintem belefér, hogy megőrüljön az ember. látnád azokat akik heti 2-szer vagy épp 7-szer csinálják ugyanezt.
2010. okt. 16. 10:43
 4/11 anonim válasza:
kezdj bele egy olyan hobbiba amit élvezel is tetszik, és nemcsak azért csinálod hogy a feszültésget le vezeted.
2010. okt. 16. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Hülyének nézhetsz, de negem felnőtt fejjel is az üvegfestés köt le. :) Ha feszült vagyok, festek. :) A férjem olyankor már nem is közelít... XD Szóval találj magadnak hobbit, fess, üzletelj, fallabdázz!
2010. okt. 16. 11:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azzal nem tudok egyetérteni, hogy párszor belefér, max ha itthon lennék. Hiszen ha már egy embernek is megzavartam a nyugalmát, esetleg riadalmat keltettem az nem "éri meg". Hobbiba már belekezdtem (görkorcsolya), de időjárásfüggő. Na meg akartam venni egy új korit csak jött ez a lakásvásárlás szval lenulláztam a keretem. Fallabdázás jónak hangzik, lehet megpróbálom.
2010. okt. 16. 11:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb megoldas,ha mar nem iszol.Nagyon aranyos ahogyan leirod,és lelkiismeretfurdalas gyötör.Rendes fiu lehetsz.Amikor a poharhoz nyulsz,jusson eszedbe,amiket ide leirtal.Hidd el jobban jarsz.
2010. okt. 16. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg rendesnek tűnsz. :) Szerintem egy barátnő, egy új szerelem segíthetne neked, akkor lenne értelme felkelned reggel. :) Kicsit feldobna, értelmet adna a dolgoknak. Szerintem próbálkozz. :)
2010. okt. 16. 12:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos en is ilyen vagyok(es lany vagyok raadasul)Ha berugok, egyszeruen elvesztem az onkontrollomat, verekszem, randalirozok(pedig jozanon tok rendes lany vagyok, de sztem reszegen jon ki a sok elfojtott indulat).Volt mar rendorsegi ugyem is ebbol.Ennek egy ellenszere van, nem kell inni.En is probalok minel kevesebbet.Vagy, ha mar nagyon tobb kettonel, akkor bekesen berugok egyedul a lakasomban:-)igy biztos nem kothetek bele senkibe.
2010. okt. 16. 12:05
 10/11 anonim válasza:
100%

Szerintem egy olyan embert kellene keresned(legyen ez barát, barátnő) akivel megbeszélheted a problémáidat, írtad hogy úgy érzed nincs értelme felkelni reggelente, ennek most a tegnapi az oka vagy többször érzed így és nem tudod mért? Mert például én is szoktam így érezni magam és van amikor hiába kérdezik nem tudom megmondani az okát, de van amikor nagyon sokat segít ha megbeszélem vkivel!

Nekem is javasolták, hogy keressek "hobbit", de nekem nem sikerült, egyrészt időm sincs rá, másrészt nem vagyok az a sportoló típus máshoz meg nem nagyon volt kedvem...nah mind1 a léányeg hogy nekem az segít ha vki meghallgat!

2010. okt. 16. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!