Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan èrzem azt hogy ez így...

Jogosan èrzem azt hogy ez így nem jó? Vagy fogadjam el a fèrjem álláspontját?

Figyelt kérdés

Fèrjemmel ès 4 hónapos kislányunkkal 2 hónapja költöztünk el. Eddig ott èltünk ahol èn felnőttem. Ott voltak a barátaim, rokonok, testvèrek.

250 kmrel arrèbb költöztünk.

A párom kapott most egy álláslehetőséget. A sors fintora hogy attól a településtől nem messze ahonnan jöttünk. El akarja vállalni, ès ott egy szálláson lakni hétfőtől pèntekig. Mi meg maradnánk itt. Èn itt senkit nem ismerek, kistelepülès. Kocsim jelenleg nincs, így ha bárhova menni szeretnèk mèg az se hogy megkèrek egy rokont, vagy barátot hogy vigyen el. A párom nem èrti mièrt akadtam ezen ki annyira. Ideiglenes lenne fèl vagy egy èv. Nekem ez nagyon hosszú időnek tűnik elsőre.

2023. aug. 21. 13:28
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
85%

Mellesleg nekem rhadtul gyanús, hogy 250 km-re kell költözni "alkami munka" miatt úgy, hogy ott van egy 4 hónapos kisgyerek.

Hát meg a nagy lószrt... megmondanám neki, hogy döntösön, mi a fontosabb: mi, a családja, vagy a pénz - HA egyáltalán a pénz és nem egy punci motiválja (nem tudhatod, az exem lazán végig csalt "túlóra" címén).

2023. aug. 22. 09:50
 42/45 anonim ***** válasza:
27%

27-30-as, te magadtól vagy ilyen sgghlye, vagy segítenek benne?

Ja, a nő tűrjön, mert a pasikának mehetnékje van. Jaj, munka, persze, nagyszerű, de ez nem így működik, hogy valami fszom hóbortnál fogva lelépek egy NÉGYHÓNAPOS gyerek meg a feleségem mellől.

Munka... a férjnek VAN állása, amelyből megélnek, szóval teljesen felesleges 250 km-rel odébb munkát vállalnia.

2023. aug. 22. 09:52
 43/45 anonim ***** válasza:
76%

Hát ha az én férjem akarna magamra hagyni egy kisbabával úgy hogy alapvetően ilyenről korábban szó sem volt, akkor megmondanám neki hogy menjen, de vissza már ne jöjjön. És akkor itt még képben van a költözés is amit a kedvéért vállaltatok. Kitartó embernek gondolom magam, de ha a férjem ezt így komolyan gondolná, akkor elválnék.

Nyilván más lenne ha kenyérre kéne az a pénz, de azt írod kijöttök most is anyagilag. Ezért én is azt gondolom, hogy szimplán nem jön be neki ez a családosi és le akar lépni ezzel az ürüggyel. Aztán vagy visszajönne az építkezés után, vagy nem.

2023. aug. 22. 11:25
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Abból a 200 ezer pluszból mennyi maradna tisztán? A szállásért fizetni kell, a heti kajáért fizetni kell, a hétvégi hazautakat fizetni kell. Megérné,hogy a családi életetek látná a kárát?
2023. aug. 22. 13:18
 45/45 A kérdező kommentje:
A szállásèrt nem kell fizetnie. A kaját azt kell termèszetesen. A hazautazáshoz kapna hozzájárulást 50 ft/ km.
2023. aug. 22. 13:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!