Jogosan èrzem azt hogy ez így nem jó? Vagy fogadjam el a fèrjem álláspontját?
Fèrjemmel ès 4 hónapos kislányunkkal 2 hónapja költöztünk el. Eddig ott èltünk ahol èn felnőttem. Ott voltak a barátaim, rokonok, testvèrek.
250 kmrel arrèbb költöztünk.
A párom kapott most egy álláslehetőséget. A sors fintora hogy attól a településtől nem messze ahonnan jöttünk. El akarja vállalni, ès ott egy szálláson lakni hétfőtől pèntekig. Mi meg maradnánk itt. Èn itt senkit nem ismerek, kistelepülès. Kocsim jelenleg nincs, így ha bárhova menni szeretnèk mèg az se hogy megkèrek egy rokont, vagy barátot hogy vigyen el. A párom nem èrti mièrt akadtam ezen ki annyira. Ideiglenes lenne fèl vagy egy èv. Nekem ez nagyon hosszú időnek tűnik elsőre.
"El akarja vállalni, ès ott egy szálláson lakni hétfőtől pèntekig"
Az nem lenne megoldható, hogy ne egy szállásra menjen egyedül a férjed, hanem egy albérletet vegyetek ki ott a közelben arra az időre, amíg ott dolgozik, ha házatokat meg kiadjátok arra az időre albérletbe, amíg átmenetileg a másik helyen éltek?
Így akkor abból tudnátok fedezni az albérlet költségeit, és együtt is lehetnétek.
34#
Passzolom. Nem hagytam el magam, nem hanyagolom el őt sem, nem vettem fel a csak anya szerepet.
Visszafogytam a terhesség előtti súlyomhoz, sőt több is lement. Már a gyermekágyas időben is a kedvèbe jártam szexuális tèren is.
Ajjaj. Na ez a baj, amit leírtál kérdező. Hogy te így látod a férfiak elképzelését.
Mondtam már az első oldalon. Alapvető kommunikáció, amit terápiában tudtok megtanulni együtt.
36#
Próbálok nő maradni. Ezt nem úgy kell èrteni hogy kiszolgálom, lesem minden kívánságát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!