Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan èrzem azt hogy ez így...

Jogosan èrzem azt hogy ez így nem jó? Vagy fogadjam el a fèrjem álláspontját?

Figyelt kérdés

Fèrjemmel ès 4 hónapos kislányunkkal 2 hónapja költöztünk el. Eddig ott èltünk ahol èn felnőttem. Ott voltak a barátaim, rokonok, testvèrek.

250 kmrel arrèbb költöztünk.

A párom kapott most egy álláslehetőséget. A sors fintora hogy attól a településtől nem messze ahonnan jöttünk. El akarja vállalni, ès ott egy szálláson lakni hétfőtől pèntekig. Mi meg maradnánk itt. Èn itt senkit nem ismerek, kistelepülès. Kocsim jelenleg nincs, így ha bárhova menni szeretnèk mèg az se hogy megkèrek egy rokont, vagy barátot hogy vigyen el. A párom nem èrti mièrt akadtam ezen ki annyira. Ideiglenes lenne fèl vagy egy èv. Nekem ez nagyon hosszú időnek tűnik elsőre.

2023. aug. 21. 13:28
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Az anyós tèny ès való hogy nem lakik messze annyira. Viszont ő tipikusan az a fajta nő aki nem is titkolja hogy nagyon nem szereti a gyerekeket. Ő nem fog vigyázni a kicsire. Ès nem azèrt mert nem bíznám rá, hanem azèrt mert nem vállalná. Egyszer volt a kezèben 3 percig, majd mikor elkezdett sírni a kicsi visszaadta, mondván hogy el van kènyeztetve ès a semmièrt is hisztizik. De ő ezt be is vallja, hogy semmi èrzèke a gyerekekhez. A párom is egyke maradt, ès a legtöbb időt a nagymamájával ès papájával töltötte.
2023. aug. 21. 17:15
 32/45 anonim ***** válasza:
92%
Akkor a másik oldalról. Én vagyok a férj. Egy bizonyos munkahelyen dolgoztam, amikor az első gyerek megszületett. Tehát mindketten tudtuk, mit vállalunk. Alig voltam otthon, borzasztó nagy volt rajtam a felelősség. Amikor a második gyerek megszületett, a feleségem egyre jobban kimerült fizikailag és mentálisan is (mondjuk mi építkeztünk is közben). Eltelt 5 hónap, és már nem bírtam nézni, hogy mindent egyedül visz a vállán. Rengeteget fogyott, szerintem egy hét alatt se aludt 8 órát. Úgyhogy felmondtam. Nagyon az elején kellett kezdenem az új munkahelyemen. De életem legjobb döntése volt. Máig sajnálom, hogy nem léptem meg hamarabb.
2023. aug. 21. 17:16
 33/45 anonim ***** válasza:
86%

"El akarja vállalni, ès ott egy szálláson lakni hétfőtől pèntekig"

Az nem lenne megoldható, hogy ne egy szállásra menjen egyedül a férjed, hanem egy albérletet vegyetek ki ott a közelben arra az időre, amíg ott dolgozik, ha házatokat meg kiadjátok arra az időre albérletbe, amíg átmenetileg a másik helyen éltek?

Így akkor abból tudnátok fedezni az albérlet költségeit, és együtt is lehetnétek.

2023. aug. 21. 18:35
 34/45 anonim ***** válasza:
87%
Tudom, undorító gondolat, meg is kövezhettek érte, de nem lehet, hogy emberünk kicsit le akar lépni a papás-mamásból?
2023. aug. 21. 18:55
 35/45 A kérdező kommentje:

34#

Passzolom. Nem hagytam el magam, nem hanyagolom el őt sem, nem vettem fel a csak anya szerepet.

Visszafogytam a terhesség előtti súlyomhoz, sőt több is lement. Már a gyermekágyas időben is a kedvèbe jártam szexuális tèren is.

2023. aug. 21. 19:20
 36/45 anonim ***** válasza:
86%

Ajjaj. Na ez a baj, amit leírtál kérdező. Hogy te így látod a férfiak elképzelését.

Mondtam már az első oldalon. Alapvető kommunikáció, amit terápiában tudtok megtanulni együtt.

2023. aug. 21. 19:22
 37/45 Darius- ***** válasza:
20%
Szabad ember vagy, dönts. Nézd a gyerek érdekeit is, ne csak a sajátod, mivel felelősséggel tartoztok iránta. Neki hogy lenne jobb, te kell ezt megmondd.
2023. aug. 21. 19:50
 38/45 A kérdező kommentje:

36#

Próbálok nő maradni. Ezt nem úgy kell èrteni hogy kiszolgálom, lesem minden kívánságát.

2023. aug. 21. 21:07
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Kiadnám a házat, amiben most élünk és a pénzből kivennék valamit ott, ahol a párom melózni fog.Ez is egy megoldás.
2023. aug. 21. 23:03
 40/45 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk én biztosan nem mennék bele ebbe főleg, mivel ott a gyereketek. 200 rongy ide vagy oda.
2023. aug. 22. 09:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!